Δελτία Τύπου

Cosmote: Γνωριμία με τις ταχύτητες VDSL 50 Mbps (video)

  • NewsRoom


Μια γεύση από την καθημερινότητα με υπερυψηλές ταχύτητες internet δίνει η COSMOTE προσφέροντας στους συνδρομητές COSMOTE Home Double Play 3 μήνες αναβάθμιση σε VDSL έως 50Mbps χωρίς επιπλέον χρέωση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες στο 13888, στο κοντινότερο κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο www.cosmote.gr/vdsl.

CosmoteΜέσω του δικτύου, οι συνδρομητές σταθερής έχουν πρόσβαση σε υπερ-υψηλές ταχύτητες internet για ταχύτατο downloading και uploading, απολαυστική εμπειρία πλοήγησης, video streaming, online gaming και καλύτερη εμπειρία multitasking καθώς περισσότερες από ποτέ συσκευές αλλά και άτομα μπορούν να είναι ταυτόχρονα on line.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια για το VDSL είναι βασισμένη σε πραγματική ιστορία και αποδεικνύει ότι το νέο δίκτυο κάνει κάθε στιγμή της ζωής μας καλύτερη. Πρόκειται για την ιστορία τεσσάρων φίλων που τους ενώνει η μουσική και τους χωρίζει η απόσταση. Τέσσερις συμμαθητές και μέλη μιας μουσικής μπάντας, είναι πλέον φοιτητές σε διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας. Αυτό όμως δεν θα σταθεί εμπόδιο στα μουσικά τους σχέδια, αφού χάρη στις νέες ταχύτητες μπορούν να μοιράζονται τη μουσική τους, να κάνουν πρόβες και να διοργανώνουν συναυλίες διαδικτυακά, από την άνεση του σπιτιού τους, αποδεικνύοντας πως η ζωή υποστηρίζεται καλύτερα από το δίκτυο σταθερής COSMOTE.

Δείτε τη νέα διαφημιστική καμπάνια του COSMOTE VDSL εδώ .


ΣΧΟΛΙΑ