• Δελτία Τύπου

    Best Success Stories: Κυκλοφόρησε το πρώτο από τα τρία επετειακά λευκώματα


    Κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο από τα τρία Συλλεκτικά Λευκώματα που θα εκδοθούν κατά την διάρκεια του 2021 με αφορμή την συμπλήρωση 18 χρόνων εκδοτικής επιτυχίας της σειράς “Success Stories”, την οποία γνωρίσαμε όλοι το 2003.

    Οι επετειακές εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν, όπως πάντα, με καλλιτεχνικές, ασπρόμαυρες φωτογραφίες των φιλοξενούμενων. Στις σελίδες τους θα διαβάσετε τα μυστικά επιτυχίας Ελλήνων και Ελληνίδων από τον χώρο τόσο των επιχειρήσεων όσο και της επιστήμης.

    Σε όλες τις εκδόσεις θα υπάρχει ειδικό τμήμα με αναδημοσιεύσεις επιλεγμένων ιστοριών επιτυχίας από παλαιότερες εκδόσεις. Ενδεικτικά, θα μπορεί κανείς να διαβάσει την ιστορία επιτυχίας της εταιρίας Πλαίσιο και του ιδρυτή της Γ. Γεράρδου, του Πάνου Γερμανού, την επιχειρηματική διαδρομή του Γ. Μπουτάρη (δημιουργού της Coco mat), του Π. Ευμορφίδη, του Απ.Βακάκη (δημιουργού της Jambo) και πολλών άλλων.

    Επίσης στα λευκώματα θα συμπεριλαμβάνονται ιστορίες επιτυχίας επιχειρηματιών όπως του Μ. Τζαμαζ (του Ομίλου ΟΤΕ), του Γ. Χήτου (green cola και παλαιότερα της Μπύρας Fix),του εφοπλιστή Χ. Βαφεία, του Β. Αποστολόπουλου (Ιατρικού Αθηνών) και άλλων.

    Επιπλέον, η εκδότρια εταιρία Koufalis media corp θα θέσει σύντομα σε λειτουργεία το web site Successstories.gr, στο οποίο θα περιλαμβάνονται όλοι όσοι φιλοξενήθηκαν στις σελίδες των λευκωμάτων Success Stories ,τα προηγούμενα 18 χρόνια αλλά και στις ομώνυμες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές.

    Τέλος, πολύ σημαντική πορεία έχει διαγράψει το κανάλι της εταιρίας στο Youtube με τίτλο “Success tv”, το οποίο είναι το κορυφαίο στο είδος του.



    ΣΧΟΛΙΑ