ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το γεγονός πως παιδιά εργάζονται σε τριτοκοσμικές χώρες, κάτω από άθλιες συνθήκες, είναι γνωστό. Αυτό δε σημαίνει ότι κάθε φορά που βλέπουμε φωτογραφίες, στις οποίες τα παιδιά γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης για ένα κομμάτι ψωμί, δε σοκαριζόμαστε. Οι εικόνες που θα δείτε παρακάτω, και τις οποίες κατέγραψε ο φωτογράφος Κλαούντιο Κασίγιας, είναι, πραγματικά, σκληρές. Τα παιδιά αυτά ζουν κι εργάζονται σε χώρους, οι οποίοι δε πληρούν κανένα κανόνα ασφαλείας και η αμοιβή τους φτάνει, μόλις, τα 10 ευρώ εβδομαδιαίως.
Σύμφωνα με τη UNICEF, περίπου ένα εκατομμύριο παιδιά που βρίσκονται στην ηλικία των 10-14 ετών, δουλεύουν στο Μπαγκλαντές ως εργάτες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα πρόταση 20 δισ. δολαρίων του Τραμπ για την ασφάλιση των πλοίων στον Περσικό Κόλπο
- Η αεροπορική εταιρεία Emirates ανακοινώσει ότι αναστέλλονται όλες οι πτήσεις προς και από το Ντουμπάι
- Ουκρανία: Τουλάχιστον επτά νεκροί, συμπεριλαμβανομένων δύο παιδιών, σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο, σύμφωνα με τον τοπικό κυβερνήτη
- H Genco Shipping «θα εξετάσει» την νέα πρόταση της Σ. Παληού και του Π. Παππά με τη βοήθεια εξωτερικών συμβούλων






Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.