• Δελτία Τύπου

    Αναστέλλονται οι απονομές των Greek ICT Awards μέχρι τον Ιούλιο 2021

    • NewsRoom

    O Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Teamworks κ. Γιάννης Χαλαβαζής


    Αναστέλλονται μέχρι τον Ιούλιο του 2021, λόγω της κλιμάκωσης της πανδημίας οι απονομές των Greek ICT Awards που διοργανώνει εδώ και 15 χρόνια η εταιρεία ψηφιακής ενημέρωσης και επικοινωνίας Teamworks.

    Τα Greek ICT Awards, θεσμός που έχει ξεκινήσει από το 2000, απονέμονται σε πρόσωπα, εταιρείες, Φορείς και Οργανισμούς Ψηφιακής Τεχνολογίας, Καινοτομίας για επιτυχημένες υλοποιήσεις έργων ΤΠΕ/ICT και για θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης. Τελούνται με την αιγίδα υπουργείων, φορέων, οργανισμών και πανεπιστημίων, που έχουν σχέση με την Ψηφιακή Τεχνολογία και την Καινοτομία.

    Σχετικά με την απόφαση της αναστολής της απονομής των Greek ICT Awards, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Teamworks κ. Γιάννης Χαλαβαζής, δήλωσε: «Οι λόγοι της αναστολής είναι αυτονόητοι και έχουν άμεση σχέση με την κλιμάκωση της πανδημίας του κορονοϊού στην Αττική και την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων και των ασυμπτωματικών ασθενών. Ακολουθώντας τις απαράβατες αρχές της κοινωνικής υπευθυνότητας που πρέπει να τηρούν ανεξαιρέτως όλες οι επιχειρήσεις που σέβονται την δημόσια ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων, των συνεργατών και των πελατών τους, η απόφαση της αναστολής των απονομών των Greek ICT Awards ήταν μονόδρομος για την Teamworks».

    Κατά την υπέρ εικοσαετή πορεία των Greek ICT Awards έχουν τιμηθεί: O Διονύσης Σιμόπουλος επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, η Εθνική Ομάδας Κυβερνοασφάλειας, η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων, Ελληνες διακριθέντες μαθητές στην Ολυμπιάδα της Πληροφορικής, ο τέως Δήμαρχος Τρικκαίων (Τρικάλων) κ. Μιχάλης Ταμήλος, όπως και οι ψηφιακές δραστηριότητες του Φορέα e-Trikala, Η Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε, το Ελληνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, ο Μανόλης Σφακιανάκης τέως Διοικητής της Μονάδας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και πολλοί άλλοι Φορείς και προσωπικότητες της ελληνικής αγοράς Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών και γενικότερα της Καινοτομίας.



    ΣΧΟΛΙΑ