• Δελτία Τύπου

    Allergan Aesthetics: 4 σημαντικές διακρίσεις στα Medical Beauty Awards 2020 για τα κορυφαία και καινοτόμα προϊόντα της

    • NewsRoom

    Παραλαβή των βραβείων από τον Γιάννη Μπεσσή, Country Manager, Allergan Aesthetics και τη Ρούλα Σχίζα, Associate Business Unit Director, Allergan Aesthetics (Βράβευση)


    Τέσσερις σημαντικές διακρίσεις κατέκτησε η Allergan Aesthetics, μία εταιρεία της AbbVie, την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στην απονομή των βραβείων Medical Beauty Awards 2020, με ένα πλατινένιο, δύο χρυσά βραβεία και ένα αργυρό για τις καινοτόμες ενέσιμες θεραπείες αισθητικής προσώπου, που είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας έρευνας και επένδυσης σημαντικών πόρων για την ανάπτυξή τους.

    H μεγαλύτερη διάκριση αφορά στην απονομή του πλατινένιου βραβείου στην κατηγορία ‘Καινοτόμες Ενέσιμες Θεραπείες’, το οποίο αναγνωρίζει τη συνολική προσφορά της Allergan Aesthetics στις ενέσιμες θεραπείες προσώπου με κορυφαία καινοτόμα brands τα οποία αναγνωρίζονται από τους επαγγελματίες υγείας και τους θεραπευόμενους.

    Τα δύο χρυσά βραβεία αφορούν στη σειρά JUVÉDERM®, το #1 brand παγκοσμίως στα filler προσώπου με υαλουρονικό οξύ, σχεδιασμένη και προσαρμοσμένη για όλες τις βασικές περιοχές του προσώπου, με ισχυρή κληρονομιά ποιότητας, επιστήμης και καινοτομίας. Το πρώτο χρυσό βραβείο απέσπασε η καμπάνια JUVÉDERM® IT, για τις δύο πατενταρισμένες τεχνολογίες,  HYLACROSS® και VYCROSS®, οι οποίες εξασφαλίζουν βαθιά ενσωμάτωση στον ιστό, επίτευξη φυσικού αποτελέσματος, μεγάλη διάρκεια αποτελεσμάτων και κυρίως χαίρουν της εκτίμησης ιατρών και θεραπευομένων. Με χρυσό τιμήθηκε και το νέο προϊόν της σειράς JUVÉDERM®, το VOLUX™, το οποίο παρουσίασε η Allergan Aesthetics το 2019 στο πλαίσιο της καμπάνιας SCULPT IT. Είναι το νέο επίτευγμα της τεχνολογίας VYCROSS® με την υψηλότερη ελαστικότητα και συνεκτικότητα που αποτελεί μια μη επεμβατική, εναλλακτική προσέγγιση για την ενίσχυση και την αποκατάσταση του όγκου στο πηγούνι και την περιοχή της γνάθου, χαρίζοντας φυσική όψη και αίσθηση έως και 24 μήνες μετά τη θεραπεία.

    Τα βραβεία (medical beuaty awards allergan aesthetics)

    Παράλληλα, με αργυρό βραβείο στην κατηγορία καινοτόμων ενέσιμων θεραπειών, αλλά πρώτο στην κατηγορία του (Καλύτερη θεραπεία με Βοτουλινική Τοξίνη), τιμήθηκε το πρωτότυπο φαρμακευτικό σκεύασμα της εταιρίας, για κοσμητική χρήση με την άνω δραστική ουσία, για την προσωρινή βελτίωση στην εμφάνιση των γραμμών στο άνω μέρος του προσώπου.

    Ο Γιάννης Μπεσσής, Country Manager της Allergan Aesthetics, επισήμανε σχετικά με την επιτυχία στα Medical Beauty Awards «Οι βραβεύσεις αυτές μας γεμίζουν ικανοποίηση καθώς υπογραμμίζουν την υψηλή ποιότητα των καινοτόμων προϊόντων της Allergan Aesthetics. Το όραμά μας είναι οι θεραπείες αισθητικής να γίνουν μέρος της ευεξίας και της αυτοφροντίδας, καθώς για εμάς η ομορφιά κάθε ανθρώπου είναι μοναδική και πηγάζει από μέσα του! Γι’ αυτό εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να προσφέρουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να επιτύχουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Βασική μας προτεραιότητα αποτελεί η ενδελεχής επιστημονική έρευνα για την ανάπτυξη ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων, ενώ παράλληλα επενδύουμε στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας. Η επιτυχία αυτή ανήκει στην εξειδικευμένη και ταλαντούχα ομάδα μας η οποία προωθεί ιδέες και ενεργεί με ταχύτητα ακολουθώντας μια ολιστική προσέγγιση τόσο για τους συνεργάτες, τους επαγγελματίες υγείας όσο και για τους θεραπευόμενούς μας».

    Τα Medical Beauty Awards 2020 έχουν στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις σημαντικές προόδους στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από συγκεκριμένα σημεία, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.



    ΣΧΟΛΙΑ