• Δελτία Τύπου

    ACTION 24: Συνέντευξη του ζωντανού θρύλου της όπερας Placido Domingo στην Εύη Φραγκάκη

    Ο τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο


    Στην Εύη Φραγκάκη και το ACTION 24, παραχώρησε μια διαφορετική συνέντευξη ο ζωντανός θρύλος της όπερας Placido Domingo.

    Ο Placido Domingo χαρακτηρίζεται ως ο σημαντικότερος τενόρος της εποχής μας, έχοντας χαράξει μια σπουδαία διαδρομή στη μουσική για περισσότερο από μισό αιώνα.

    Λίγες ημέρες προτού ανέβει στη σκηνή της εμβληματικής Μονής Τοπλού στη Σητεία, μίλησε με νοσταλγία στην Εύη Φραγκάκη για τα παιδικά του χρόνια και την πρώτη του επαφή με τη μουσική.

    Ο 82χρονος σήμερα Placido Domingo αφηγήθηκε την εμπειρία του ως ένας από τους τρεις κορυφαίους τενόρους της εποχής, μαζί με τους Luciano Pavarotti και Jose Carreras.

    Οι τρεις τους, μέσα από τις ερμηνείες τους, έκαναν διάσημη την όπερα σε μόλις μια νύχτα, καθηλώνοντας παγκοσμίως 800 εκατομμύρια ανθρώπους.

    Σε ερώτηση που του έθεσε η Εύη Φραγκάκη για τη γνωριμία του με την Ελληνίδα Ντίβα της όπερας Μαρία Κάλλας, ο θρυλικός τενόρος Placido Domingo περιέγραψε τη «σχέση» τους και ταυτοχρόνως, αποκάλυψε γιατί δεν τραγούδησαν μαζί επί σκηνής.

    Τέλος, έκανε αναφορά στη συμβουλή της, την οποία ωστόσο δεν ακολουθήσε ποτέ.

    Ο Placido Domingo, συνεχίζει να μαγεύει με την αντηχητική φωνή του και την ανεπανάληπτη σκηνική του παρουσία ολόκληρη την υφήλιο για περισσότερα από 60 χρόνια.

    Ακόμη, αποκάλυψε στην Εύη Φραγκάκη, πως ως νέος, ονειρευόταν να ακολουθήσει τα βήματα του Ενρίκο Καρούζο, το παγκόσμιο φαινόμενο της μουσικής στα τέλη του 19ου αιώνα.

    Παρόλα αυτά, «κατέρριψε» πολλά παγκόσμια ρεκόρ, καθώς έχει γραφτεί στην ιστορία για τα 101 encore, τα οποία κατέκτησε σε μια και μόνο συναυλία!

    Σε μια μόνο συναυλία, το κοινό χειροκροτούσε ακατάπαυστα, φέρνοντας τον επί σκηνής 101 φορές, προκειμένου να μη σταματήσει να τραγουδά.

    Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ

    Διαβάστε επίσης:

    Στοιχεία ΔΕΣΦΑ για την κατανάλωση φυσικού αερίου το α’ εξάμηνο του 2023

    Vodafone: Ανισότητες στην εκμάθηση ψηφιακών δεξιοτήτων στα ευρωπαϊκά σχολεία

    ΕΛΤΑ: Ποια καταστήματα διευρύνουν το ωράριό τους



    ΣΧΟΛΙΑ