ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πανδημία επηρέασε σχεδόν κάθε τομέα της οικονομίας. Περισσότερο απ’ όλους, όμως, άγγιξε εκείνον της εστίασης. Αυτή τη στιγμή, οι ιδιοκτήτες των εστιατορίων αντιμετωπίζουν πρωτόγνωρες προκλήσεις, καλούνται να προσαρμοστούν σε μία νέα, άγνωστη πραγματικότητα, να ακολουθήσουν μέτρα προστασίας τόσο για το προσωπικό, όσο και για τους πελάτες, ενώ καθημερινά βασανίζονται από μία σκέψη: Θα καταφέρει, άραγε, να επιβιώσει η επιχείρηση;
Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που προτιμούν να μη γνωρίζουμε, σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων τους. Ας τα δούμε παρακάτω.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φλωρίδης σε Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Δεν υπάρχει εξουσία χωρίς νομιμοποίηση από την λαϊκή κυριαρχία
- Ζελένσκι: Προτείνει κατάπαυση του πυρός πριν από συνάντησή του με τον Ρώσο ομόλογό του
- ΕΕ: Σχέδιο για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας και τον περιορισμό χρήσης των κέντρων δεδομένων
- Παύλος Μυλωνάς: Πρωταγωνιστικός ο ρόλος της Εθνικής Τράπεζας στην αγορά ενέργειας
