• Δημοσκοπήσεις

    Είναι ή όχι λύση η αστυνομία; To mononews δίνει βήμα στους αναγνώστες του

    • NewsRoom

    Ζακ Κωστόπουλος


    Ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια και το σκληρό βίντεο από τη σκηνή του θανάτου του είναι ένα γεγονός που δίχασε όσο τίποτα τις τελευταίες μέρες την κοινή γνώμη, ανοίγοντας μια τεράστια συζήτηση για ένα φλέγον θέμα, αυτό της ασφάλειας.

    Με αφορμή την υπόθεση αλλά και τις αντιδράσεις του κόσμου, το mononews.gr αποφάσισε να δώσει βήμα στους αναγνώστες του, για να διατυπώσουν τη δική τους άποψη για ένα σημαντικότατο κοινωνικό θέμα. Ένα θέμα που αγγίζει πάρα πολλές πτυχές της ζωής μας, όπως η ατομική ελευθερία, η προστασία της ανθρώπινης ζωής ανεξαρτήτως συνθηκών, η προστασία της ιδιοκτησίας, η επιβολή του νόμου και ούτω καθ’ εξής.

    Το mononews.gr έδωσε βήμα στο αναγνωστικό κοινό του, θέτοντας το παρακάτω ερώτημα. Μέχρι και τις 28/9/2018 το 39,7% του κοινού ψήφισε ότι “Χρειαζόμαστε ένα πιο σκληρό αστυνομικό κράτος”, το 4,4% ότι “Το αστυνομικό κράτος επαρκεί ως έχει σήμερα”, το 33,7% ότι “Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, αν δεν αλλάξει η κοινωνία” και το 22,2% ότι “Η ασφάλεια δεν είναι μόνο θέμα αστυνόμευσης”.

    [playbuzz-item item=”a7ebd55c-db65-4ba4-b5be-6b54b5dd2e06″ info=”false” wp-pb-id=”659786″]



    ΣΧΟΛΙΑ