ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναβάλλονται για δύο εβδομάδες ορισμένες δραστηριότητες του Μουσείου Ακρόπολης και συγκεκριμένα δράσεις με την παρουσία αρχαιολόγων –φροντιστών. Το μουσείο ωστόσο παραμένει ανοιχτό για τους επισκέπτες. Η αναβολή γίνεται για προληπτικούς λόγους και για την ασφάλεια εργαζομένων και επισκεπτών.
Οι παρουσιάσεις που αναβάλλονται είναι οι: «Ένας περίπατος στο Μουσείο με τον αρχαιολόγο», «Το χαμένο άγαλμα της Αθηνάς Παρθένου» και «Σμίλη και Μνήμη. Η συμβολή της μαρμαροτεχνίας στην αναστήλωση των μνημείων της Ακρόπολης».
Πέραν αυτών το μουσείο λειτουργεί κανονικά από Δευτέρα ως Πέμπτη 9πμ-5μμ, Παρασκευή 9πμ-10μμ και Σάββατο-Κυριακή 9πμ-8μμ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ολλανδία: Ο κεντρώος Γέτεν νικητής των εκλογών – Η ακροδεξιά ανεβαίνει
- Πηγές ΝΔ: Πλήρης διαφάνεια από τη ΝΔ για τους μάρτυρες – Όλοι όσοι ζητήθηκαν θα προσέλθουν
- ΤΙΤΑΝ: H S&P Global βελτίωσε την πιστοληπτική αξιολόγηση σε «ΒΒ+
- Business Day 2025 από την Εθνική Ασφαλιστική: Μια εμπειρία έμπνευσης και διασύνδεσης με τη νέα γενιά επαγγελματιών