ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναβάλλονται για δύο εβδομάδες ορισμένες δραστηριότητες του Μουσείου Ακρόπολης και συγκεκριμένα δράσεις με την παρουσία αρχαιολόγων –φροντιστών. Το μουσείο ωστόσο παραμένει ανοιχτό για τους επισκέπτες. Η αναβολή γίνεται για προληπτικούς λόγους και για την ασφάλεια εργαζομένων και επισκεπτών.
Οι παρουσιάσεις που αναβάλλονται είναι οι: «Ένας περίπατος στο Μουσείο με τον αρχαιολόγο», «Το χαμένο άγαλμα της Αθηνάς Παρθένου» και «Σμίλη και Μνήμη. Η συμβολή της μαρμαροτεχνίας στην αναστήλωση των μνημείων της Ακρόπολης».
Πέραν αυτών το μουσείο λειτουργεί κανονικά από Δευτέρα ως Πέμπτη 9πμ-5μμ, Παρασκευή 9πμ-10μμ και Σάββατο-Κυριακή 9πμ-8μμ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αίγιο: Ο 65χρονος Ιταλός προφυλακίστηκε μετά την απολογία του για το διπλό φονικό
- Βασίλης Κικίλιας: «Η ναυτιλία φέρνει επενδύσεις, δουλειές και προοπτική για την ελληνική οικογένεια»
- Απάντηση Δούκα κατά ΥΠΕΣ: Ο ίδιος ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι οι πολεοδομίες μεταφέρονται στο κτηματολόγιο
- Πρωθυπουργός Πακιστάν: Οριστικοποιείται η συμφωνία, το επόμενο 24ωρο, για ΗΠΑ και Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.