• Πολιτική

    Ζορίζονται στο Μαξίμου: Βλέπουν παντού ακροδεξιούς


    Στη ΝΔ και στην Ακροδεξία αποδίδουν τα κυβερνητικά στελέχη τους προπηλακισμούς που δέχτηκαν, ως αποτέλεσμα της συμφωνίας εκχώρησης του ονόματος Μακεδονία. Καταγγέλλουν στημένα επεισόδια με στόχο να διχάσουν τον ελληνικό λαό και να επικρατήσει κλίμα «αγανάκτησης».

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «οι δήθεν αυθόρμητες αποδοκιμασίες από πολίτες σε υπουργούς δεν είναι παράστημένα επεισόδια από μεμονωμένα ακροδεξιά στοιχεία, και με τη συμμετοχή στελεχών της ΝΔ. Πρόκειται για περιθωριακές ενέργειες, και ως τέτοιες τις αντιμετωπίζουμε».

    «Πλέον, ο κ. Μητσοτάκης πορεύεται στα επικίνδυνα μονοπάτια της Ακροδεξιάς και της πατριδοκαπηλίας, και απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από την Κεντροδεξιά. Οι εμφυλιοπολεμικές κραυγές του δεν μπορούν να διχάσουν τον ελληνικό λαό» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

    Η Θεοδώρα Τζάκρη, σε δήλωσή της, ανέφερε πως «είναι προφανές ότι η ΝΔ έχει καταστεί πολιτικός όμηρος για λόγους εσωτερικής πολιτικής ενότητας της ακροδεξιάς εσωκομματικής της πτέρυγας και μάλιστα πλέον συμπράττει και πολιτικά σε οργανωμένες επιθέσεις με την Χρυσή Αυγή».

    Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «show που δόθηκε από μια χούφτα χρυσαυγίτες και προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ στα Γιαννιτσά» και μάλιστα κατονομάζει στελέχη τη ΝΔ της περιοχής της.

    Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής μίλησε για ναζιστικά στοιχεία. «Δεν κάνουμε διάλογο ούτε με φασίστες, ούτε με τους χιτλερικούς. Ορισμένοι από αυτούς ήταν σήμερα στα Γιαννιτσά».

    Καθώς η επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος γίνεται όλο και πιο δύσκολη, θεωρείται βέβαιο ότι η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να αλλάξει την ατζέντα βάζοντας στο επίκεντρο τα θέματα της οικονομίας και της καθημερινότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αρχίσει ήδη να οργανώνεται η «γιορτή εξόδου» από το Μνημόνιο, που θα κηρύξει και την άτυπη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απάντηση Κοντονή στην αποδοκιμασία του στα Γιαννιτσά: «Ήταν φασίστες και χιτλερικοί»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά την Κουντουρά, γιούχαραν άγρια Κοντονή και Τζάκρη – Φώναζαν «προδότη» τον Κοντονή (video)



    ΣΧΟΛΙΑ