ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα ξεκίνησε στο Ζάππειο Μέγαρο η διμερής συνάντηση του Προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, στο περιθώριο της υπογραφής της Διακυβερνητικής Συμφωνίας για τον ενεργειακό αγωγό EastMed.
Στη συνάντηση συμμετέχουν και οι υπουργοί Ενέργειας των δύο χωρών Γιουβάλ Στάινιτς (Yuval Steinitz) και Γιώργος Λακκοτρύπης, καθώς και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου Κυριάκος Κούσιος.
Θα ακολουθήσει, στις 18:00 η τριμερής συνάντηση του πρωθυπουργού, κ. Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό του Ισραήλ.
Μισή ώρα αργότερα, στις 18:30, θα υπογραφεί παρουσία των τριών ηγετών η Διακυβερνητική Συμφωνία για τον αγωγό φυσικού αερίου EastMed, από τους υπουργούς Ενέργειας των τριών χωρών.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Πιερρακάκης για αναβάθμιση από Fitch: «Η Ελλάδα αλλάζει επίπεδο, κερδίζουμε σε αξιοπιστία και στηρίζουμε με ασφάλεια την κοινωνία»
- Ένα ξύλινο σπίτι στα Catskills της Νέας Υόρκης παίρνει ζωή αποκλειστικά από τον ήλιο – Με την υπογραφή του Marc Thorpe
- Fitch: Αναβάθμισε στο ΒΒΒ την Ελλάδα με σταθερές προοπτικές
- Ελλείψεις καθηγητών στα ναυτιλιακά ΕΠΑΛ και δυσκολία εύρεσης εκπαιδευτικού μπάρκου για σπουδαστές ΑΕΝ και ιδιωτικών σχολών