ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γεραπετρίτης: Σταθερή στήριξη στο Μαυροβούνιο για ένταξη στην ΕΕ – Στόχος η ελληνική Προεδρία του 2027
Υπεγράφη το μεσημέρι στο υπουργείο Εξωτερικών η συμφωνία Ελλάδας-ΗΠΑ από την υφυπουργό Εξωτερικών, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και τον αναπληρωτή ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Μάικλ Ρήγα.
Η υπογραφή της συμφωνίας έγινε παρουσία του υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη και της πρέσβεως των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ.
Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν αμέσως μετά την υπογραφή της συμφωνίας, φαίνεται το χαρμόσυνο κλίμα που υπήρχε μεταξύ της Κίμπερλι Γκιλφόιλ και του Γιώργου Γεραπετρίτη.
Συγκεκριμένα στις φωτογραφίες αποτυπώνεται να έχουν σχηματίσει ένα «πηγαδάκι» και να γελούν. Στη σύντομη συζήτηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Μάικλ Ρήγα, η υφυπουργός Εξωτερικών, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και άλλα μέλη της αμερικανικής αποστολής.
Δείτε τις φωτογραφίες




ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αθήνα και την Καλλιθέα λόγω αγώνα δρόμου
- Τσίμπησε έντομο το παιδί μου: Είναι απλή ενόχληση ή αλλεργική αντίδραση;
- Viohalco: Πούλησε 6,3 εκατ. υφιστάμενες κοινές μετοχές στην Cenergy μέσω accelerated bookbuilding
- Αυτά είναι τα μυστικά του Λιονέλ Μέσι που σαρώνει στο Μουντιάλ, αν και… 39 ετών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.