• Πολιτική

    Η Νοτοπούλου «μάζεψε» την αφίσα του Αντετοκούνμπο από το Instagram

    • NewsRoom


    Μετά τον σάλο που ξέσπασε και την γενικευμένη κριτική που δέχτηκε, η Κατερίνα Νοτοπούλου κατέβασε από την σελίδα της στο Instagram πρωινή ανάρτησή της, στην οποία χρησιμοποιούσε τον θρίαμβο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA για την προεκλογική της εκστρατεία.

    Η πρώην υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης και πρώην υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, που είναι τώρα υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, έκανε «αφίσα» της στο Instagram την επιτυχία του μεγάλου μπασκετμπολίστα εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

    Στην μισή εικόνα υπήρχαν δύο φωτογραφίες του μπασκετμπολίστα, μία με την φανέλα των Μπακς και μία με της Εθνικής ομάδας, ενώ στην υπόλοιποι μισή, σε κόκκινο φόντο, ήταν γραμμένα τα συνθήματα της προεκλογικής καμπάνιας της Κατερίνας Νοτοπούλου: Πού κατεβαίνει υποψήφια, «Προχωράμε μαζί με το θάρρος των αγώνων μας», ενώ αναφορικά με τον Αντετοκούνμπο, γράφει: «…Greek to the core! Ήσουν πάντα ένας από εμάς»!

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Σήμερα που ο Γιάννης Αντετοκούμπο, παιδί μεταναστών που γεννήθηκε στην Ελλάδα, ανεβαίνει στην κορυφή και «γράφει» Ιστορία, για τον κ. Μητσοτάκη είναι ένας «θαυμάσιος άνθρωπος, που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε»…το 2015, στο Νομοσχέδιο όμως που έδινε την Ελληνική Ιθαγένεια σε παιδιά όπως ο Γιάννης, ο κ. Μητσοτάκης, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, κατάψηφίζοντας το. Η υποκρισία στο…μεγαλείο της!

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κατερίνα Νοτοπούλου (@notopoulou_katerina) στις

    Χαρακτηριστικό είναι πως ούτε στην «αφίσα», ούτε στην λεζάντα που την συνοδεύει υπάρχει πουθενά η λέξη «συγχαρητήρια», ενώ αντίθετα το κείμενο κάνει φουλ επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον μάλιστα για «υποκρισία στο…μεγαλείο της»!



    ΣΧΟΛΙΑ