ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατατέθηκαν προς κύρωση στη Βουλή οι δύο συμφωνίες της Ελλάδας, αφενός με την Ιταλία και αφετέρου με την Πολωνία, σχετικά με την αμοιβαία προστασία διαβαθμισμένων πληροφοριών.
Αμφότερες οι συμφωνίες θα τεθούν προς επεξεργασία στην κοινοβουλευτική επιτροπή Εθνικής ‘Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων την ερχόμενη Τρίτη, 21 Απριλίου 2026. Την επομένη, 22 Απριλίου 2026, τα σχετικά νομοσχέδια του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας θα τεθούν στην ολομέλεια της Βουλής για συζήτηση και ψήφιση.
Η πρώτη συμφωνία με την Ιταλία είχε υπογραφεί στην Αθήνα στις 23 Σεπτεμβρίου 2022, και η δεύτερη συμφωνία με την Πολωνία είχε υπογραφεί, επίσης στην Αθήνα, στις 13 Σεπτεμβρίου 2021.
Διαβάστε επίσης:
Μέση Ανατολή: Συμφωνίες και διαψεύσεις, εκεχειρίες και απειλές
Eurostat: Θετικές εξελίξεις για την ελληνική οικονομία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μέχρι 30 Ιουνίου η ενίσχυση των 150 ευρώ για κάθε παιδί – Ποιοι, πώς και πόσα θα λάβουν φέτος
- Πέθανε ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου σε ηλικία 75 ετών
- Περιστέρης (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ): Η ανατροπή δεδομένων δεκαετιών απαιτεί ανθεκτικές υποδομές
- Ράμα: Συγκρίνει την επένδυση στο Ζβέρνετς με το Costa Navarino -Πριν χτιστεί, έλεγαν πως έρχεται το τέλος του κόσμου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.