• Πολιτική

    Βουλή: Καβγάς Βελόπουλου – Δούρου για τα αστακοκάραβα του Κασσελλάκη

    Κυριάκος Βελόπουλος – Ρένα Δούρου


    Σφοδρή αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Κυριάκου Βελόπουλου για την επίθεση που εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής κατά του Στέφανου Κασσελάκη καθώς και της Ρένας Δούρου.

    Η Κουμουνδούρου, απαντώντας στην επίθεση του κ. Βελόπουλου σχολίασε:

    «Δεν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε στο ακροδεξιό χυδαίο και ομοφοβικό παραλήρημα του κυρίου Βελόπουλου. Η τοποθέτηση του από το βήμα της Βουλής δεν αξίζει τίποτα περισσότερο από τη χλεύη της κοινωνίας».

    Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επιτέθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας ότι η πολιτική είναι σοβαρή υπόθεση και «όχι να συμπεριφέρεσαι ως σταριλίκι και κονφερασιέ στα σόου».

    Πρόσθεσε μάλιστα, ότι από εφοπλιστής προέκυψε «αστακοκάραβας» και κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να δικαιολογήσει τα ματωμένα, όπως είπε, χρήματα της Goldman Sachs. Κατηγόρησε μάλιστα τον κ. Κασσελάκη ότι διχάζει την κοινωνία λέγοντας ότι θα «μπουκάρει» στην εκκλησία της Κέρκυρας. Ταυτόχρονα, σχολίασε και τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ λέγοντας ότι αν παντρεύεσαι άνδρα τότε είσαι κατά του δόγματος της εκκλησίας και δεν μπορείς να είσαι χριστιανός.

    Τα όσα είπε προκάλεσαν την έκρηξη της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, η οποία φώναξε από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι λέει «βλακείες» ο κ. Βελόπουλος.

    Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επιτέθηκε και στην κ. Δούρου λέγοντας ότι επειδή αθωώθηκε για το Μάτι δεν μπορεί να του βγάζει γλώσσα. Μάλιστα, υπερασπίστηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι είναι ντροπή η αναφορά του Κασσελάκη για το αποχωρητήριο στο όνομα του πρωθυπουργού.

    Αργότερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε μια μακροσκελή ανάρτησή της εγκάλεσε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο για «χυδαία σπίλωση χαρακτήρα και συνειδητή παραπληροφόρηση».

    Διαβάστε επίσης:

    Ανδρουλάκης: Το τρίπτυχο της κυβέρνησης είναι διαφθορά- συγκάλυψη- ατιμωρησία 

    Κωνσταντοπούλου σε Μαρκόπουλο: Επιλεχθήκατε για να επιτελέσετε το διόλου ευγενές έργο της συγκάλυψης

    Χαρίτσης: Υπέρ της σύστασης Προανακριτικής για τα Τέμπη – Ο πρωθυπουργός επιλέγει να κρυφτεί



    ΣΧΟΛΙΑ