• Πολιτική

    Βουλή: Η σύζυγος του Π.Ηλιόπουλου της ΧΑ επιτέθηκε φραστικά στον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ


    Δεν ήταν μόνο ένα το φραστικό επεισόδιο που διαδραματίσηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη Βουλή. Εκτός από αυτό που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε σύγκρουση, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της ΧΑ, Γιάννη Λαγό, εκτυλίχθηκε στον χώρο της Βουλής επεισόδιο με τη σύζυγο του βουλευτή Μαγνησίας της ΧΑ, Παναγιώτη Ηλιόπουλου, και τον βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.

    Η γυναίκα πήγε στον παιδικό σταθμό της Βουλής, για να πάρει τα παιδι της, όταν βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, στον οποίο και επιτέθηκε φραστικά.

    Με εντολή του φρουράρχου, στο σημείο έσπευσε άμεσα ισχυρή αστυνομική δύναμη, που απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς τα πνεύματα είχαν οξυνθεί.

    Στο περιστατικό αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, λέγοντας: «Έγινε επεισόδιο, όπου μια πρώτη συγγενής βουλευτού της ΧΑ, παίρνοντας τα παιδιά της από τον βρεφονηπιακό σταθμό της Βουλής, έβρισε τον βουλευτή Ζεϊμπέκ με απίστευτες ύβρεις και ενώπιον πολλών ανθρώπων. Το θέμα έληξε με παρέμβαση φρουράρχου και συγγνώμη που ζήτησε η εν λόγω κυρία. Αν αυτά συμβαίνουν καθημερινά εδώ μέσα που είμαστε πολλαπλά προστατευμένοι και δεν εννοώ με ασυλίες, μπορείτε να φανταστείτε τι συμβαίνει έξω από εδώ;».



    ΣΧΟΛΙΑ