ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή σε δύο άτομα, σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο 8ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σπάρτης – Γυθείου, στην Λακωνία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, συγκρούστηκαν, για άγνωστους ακόμα λόγους, δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα που οδηγούσαν ένας 80χρονος και ένας 49χρονος.
Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης έπιασε φωτιά το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 80χρονος με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί, ενώ ο 49χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα.
Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Σπάρτης.
https://youtu.be/1YzKomy5i-k
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συννεφιασμένος σήμερα ο καιρός – Σταθερή η θερμοκρασία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικά στοιχεία: 29 νεκροί σε τροχαία μέσα σε 17 ημέρες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δεκάδες σεισμικές δονήσεις στον Μαραθώνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ δυτικά των Στροφάδων
- Ανοίγουν τα Στενά του Ορμούζ: ΗΠΑ και Ιράν συμφώνησαν στην Ελβετία σε οδικό χάρτη για την επίτευξη οριστικής συμφωνίας σε 60 ημέρες
- Βρετανία: Σχεδόν τα 2/3 των Βρετανών πιστεύουν πλέον πως το Brexit είχε αρνητικές επιπτώσεις
- Τραμπ κατά Ιταλίας: Επί δεκαετίες τους υπερασπίσαμε, αλλά όταν φτάνει η καθοριστική στιγμή, δεν είναι παρόντες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.