ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος πέμπτης γενιάς Su-57, εφοδιασμένο με υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα, ξεκίνησε τις πτήσεις, όπως δηλώνει ο γενικός διευθυντής της ρωσικής εταιρείας “Τακτικοί πυραυλικοί εξοπλισμοί”, Μπορίς Αμπνόσοφ, σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Στρατιωτικο-τεχνική συνεργασία” που εκδίδει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS.
“Ήδη έχουμε αρχίσει να πραγματοποιούμε πτήσεις και πολύ σύντομα θα γνωρίζουμε τα αποτελέσματα”, δηλώνει στη συνέντευξή του ο Αμπνόσοφ.
Το ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος πέμπτης γενιάς Su-57 απογειώθηκε για πρώτη φορά το 2010 κι όπως είχε ανακοινωθεί νωρίτερα, στις 5 Δεκεμβρίου πραγματοποίησε την πρώτη του πτήση με τον νέο του κινητήρα. Αυτή τη στιγμή είναι εξοπλισμένο με τον λεγόμενο κινητήρα πρώτης φάσης τύπου 117C , ενώ ο νέος κινητήρας δεν έχει ακόμη χαρακτηρισθεί και ορίζεται προς το παρόν ως “κινητήρας δεύτερης φάσης”.
https://www.youtube.com/watch?v=Zk33EppKJQc
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λίβανος: Νέες συγκρούσεις παρά την εκεχειρία – Πυρά Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ
- Τσίπρας: Συνάντηση με πρέσβεις ευρωπαϊκών κρατών – Στο επίκεντρο διεθνείς και εσωτερικές εξελίξεις
- Τουρνάς: Να περιορίσουμε τις ενάρξεις πυρκαγιών και να μειώσουμε την καύσιμη ύλη – Από την Τρίτη ξεκινούν έλεγχοι για τα ακαθάριστα οικόπεδα
- Χανιά: Στη Σταυρούλα ανήκουν οι κηλίδες αίματος στη τηλεόραση και το πάτωμα του σπιτιού – Στον εισαγγελέα ο 43χρονος ενοικιαστής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.