• Πολιτική

    Βενιζέλος για την αναφορά Μητσοτάκη σε Novartis: Δεν στοχοποιήθηκαν μόνον πολιτικοί της ΝΔ

    • NewsRoom
    Βενιζέλος για την αναφορά Μητσοτάκη σε Novartis: Δεν στοχοποιήθηκαν μόνον πολιτικοί της ΝΔ

    Ευάγγελος Βενιζέλος


    Να μην διαχωρίζει τα πρόσωπα που κατέστησαν στόχος της σκευωρίας Novartis με κομματικά κριτήρια, ζητά από τον πρωθυπουργό ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά, Ευάγγελος Βενιζέλος.

    Όπως τονίζει με ανάρτηση του στο facebook:

    «Ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος προς τον κ. Τσίπρα του ζήτησε επιτακτικά – μιλώντας εκ μέρους της παράταξής του, όπως τόνισε –   να ζητήσει συγγνώμη από τα πολιτικά πρόσωπα που κατέστησαν στόχος της «σκευωρίας Novartis». Μνημόνευσε δε ως τέτοια τους πρώην πρωθυπουργούς  Αντώνη Σαμαρά και Παναγιώτη Πικραμμένο και τους υπουργούς Δημήτρη Αβραμόπουλο, Άδωνη Γεωργιάδη,  Ανδρέα Λυκουρέντζο και Μάριο Σαλμά.

    Δεν ανέφερε  το όνομα του Διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα, των πρώην υπουργών Ανδρέα Λοβέρδου και Γιώργου Κουτρουμάνη και το δικό μου ως πρώην αντιπρόεδρου της Κυβέρνησης και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ γιατί προφανώς δεν ανήκουμε στην παράταξή του.

    Όταν όμως ο Πρωθυπουργός αναφέρεται στη Βουλή σε μια σκευωρία που έθεσε στο στόχαστρό της την ομαλή λειτουργία της Δημοκρατίας δια του ευτελισμού της Δικαιοσύνης δεν δικαιούται να διαχωρίζει τα πρόσωπα που κατέστησαν στόχος με κομματικά κριτήρια. Το μόνο κριτήριο είναι θεσμικό.

    Ο κ. Μητσοτάκης όφειλε να καταστήσει σαφές ότι υπερασπίζεται τους θεσμούς και όχι στελέχη της παράταξής του».

    Διαβάστε επίσης

    Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Ξεπεράσατε τον χειρότερο εαυτό σας – Προβάλλετε μια πολιτική που καταδικάστηκε από τον λαό – Αγκαλιάσατε έναν υπόδικο

    Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ Πολάκη – Γεωργιάδη στο καφενείο της βουλής – Πιάστηκαν στα χέρια…



    ΣΧΟΛΙΑ