ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το παλάτι του Μπάκιγχαμ θα σεβαστεί την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ αναφέρει με ανακοίνωσή της η Βασίλισσα Ελισάβετ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης στο κτήμα Σάντριγκαμ, στο Νόρφολκ.
Όπως ξεκαθαρίζει η 93χρονη βασίλισσα, το πριγκιπικό ζευγάρι του Σάσεξ δεν θα λαμβάνει πλέον χρηματοδότηση από το λαό της μεγάλης Βρετανίας.
Το πρωί της Δευτέρα, ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε στο κτήμα Σάντριγκαμ, στο Νόρφολκ για να συναντήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον πατέρα του Κάρολο και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, προκειμένου να βρουν μία κοινή λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί. Ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε στο κτήμα με ένα μαύρο Range Rover Evoque λίγο πριν από τις 12:00 μ.μ., ενώ ένα τέταρτο πριν τη συνάντηση έφτασε και ο Δούκας του Κέιμπριτζ, επιλέγοντας να χάσει το μεσημεριανό γεύμα με τον αδελφό του και τη γιαγιά του, η οποία είναι εκεί από τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Νωρίτερα, τα δύο αδέλφια είχαν διαψεύσει δημοσιεύματα τα οποία τους ήθελαν να βρίσκονται στα «μαχαίρια». Ta βρετανικά Μέσα μετέδιδαν πως ο πρίγκιπας Χάρι «υπέστη bullying από τον μεγαλύτερο αδελφό του», που τον ώθησε μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ στην απόφαση να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ενώ άλλα δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι ο Ουίλιαμ δεν ήθελε την Μέγκαν στο πλευρό του αδελφού του.
Με κοινή τους ανακοίνωση, ο Δούκας του Κέιμπριτζ και ο Δούκας του Σάσεξ δηλώνουν:
«Παρά τις ξεκάθαρες διαψεύσεις, μία ψευδής είδηση δημοσιεύτηκε σήμερα σε εφημερίδα του Ηνωμένου Βασιλείου με εικασίες αναφορικά με τη σχέση του Δούκα του Σάσεξ και του Δούκα του Κέιμπριτζ. Για τους αδελφούς που ενδιαφέρονται τόσο βαθιά για τα θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία, η χρήση της γλώσσας με αυτό τον προκλητικό τρόπο είναι προσβλητική και δυνητικά επιβλαβής».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα σελίδα για την Τράπεζα Ηπείρου: ΑΜΚ 30 εκατ. ευρώ και πλειοψηφία 51% στην Capstone Capital
- Απίστευτο: Δήλωσε κέρδη από κρυπτονομίσματα 3,14 εκατ. ευρώ και η εφορία δεν αναγνώρισε… 21.000 ευρώ για τεκμήρια διαβίωσης!
- Η Chios Navigation ύψωσε την ελληνική σημαία στο Doric Flame
- LVMH: Από την πίεση των μετόχων στην πρώτη σαφή κίνηση – Ο Antoine Arnault στην εκτελεστική επιτροπή του ομίλου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.