ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, είχε τη δυνατότητα να περπατήσει μικρές αποστάσεις ως μέρος της θεραπείας που λαμβάνει, ώστε να βοηθήσει την ανάκαμψη του, ανέφερε το γραφείο του, την Παρασκευή.
Ο Τζόνσον βγήκε από την εντατική φροντίδα την Πέμπτη, μετά από τρεις νύχτες και αναρρώνει σε νοσοκομειακό θάλαμο. «Ο πρωθυπουργός μπόρεσε να κάνει σύντομους περιπάτους, μεταξύ περιόδων ανάπαυσης, ως μέρος της φροντίδας που λαμβάνει», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Downing Street.
«Έχει μιλήσει με τους γιατρούς του και ευχαριστεί ολόκληρη την κλινική ομάδα για την απίστευτη φροντίδα που έχει λάβει».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στο «σφυρί» η θαλαμηγός του Ρώσου ολιγάρχη Σουλεϊμάν Κερίμοφ αξίας 300 εκατ. δολαρίων – mononewsTV
- H Ευρώπη «καίγεται» από υψηλές θερμοκρασίες και φωτιές – Κίνδυνος για πάνω από τα μισά εδάφη η ξηρασία
- Ισραήλ: Η αντιπολίτευση καλεί σε απεργία για να στηρίξει τους ομήρους στη Γάζα
- Μελόνι: «Αδειάζει» τους Κινέζους επενδυτές για να μην «θυμώσει» ο Τραμπ – «Φρένο» στην Pirelli
