ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, είχε τη δυνατότητα να περπατήσει μικρές αποστάσεις ως μέρος της θεραπείας που λαμβάνει, ώστε να βοηθήσει την ανάκαμψη του, ανέφερε το γραφείο του, την Παρασκευή.
Ο Τζόνσον βγήκε από την εντατική φροντίδα την Πέμπτη, μετά από τρεις νύχτες και αναρρώνει σε νοσοκομειακό θάλαμο. «Ο πρωθυπουργός μπόρεσε να κάνει σύντομους περιπάτους, μεταξύ περιόδων ανάπαυσης, ως μέρος της φροντίδας που λαμβάνει», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Downing Street.
«Έχει μιλήσει με τους γιατρούς του και ευχαριστεί ολόκληρη την κλινική ομάδα για την απίστευτη φροντίδα που έχει λάβει».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Τα 9 χρόνια του Χρήστου Μεγάλου στην τράπεζα, τα γενέθλια και οι στόχοι του για την 5ετία 2026-2030
- Σ. Θεοχάρης (πρόεδρος ΕΔΑΕ): «Προτεραιότητά μας η προάσπιση της ειδικότητας και της Δημόσιας Υγείας»
- Αποκλειστικό: Όλο το παρασκήνιο για την παραίτηση των 13 στον ΕΟΔΥ – Η επιστολή “φωτιά” της 7ης Ιανουαρίου
- Βασιλική Τραούδα: Από διοικήτρια του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, νέα Πρόεδρος στον ΟΣΕΘ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.