ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του συζύγου της, Τζο Μπάιντεν ως ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ, η Τζιλ Μπάιντεν έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον λογαριασμό της Πρώτης Κυρίας στο Twitter.
Η Τζιλ Μπάιντεν ανέβασε ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων, που απαθανατίζει την στιγμή που φτάνει με τον Τζο Μπάιντεν στην πόρτα του Λευκού Οίκου, χαιρετώντας τις κάμερες.
Ο Αμερικανός πρόεδρος της δίνει μία αγκαλιά στο τέλος, με την Τζιλ Μπάιντεν να γράφει στο πρώτο της tweet στον λογαριασμό FLOTUS:
«Σας ευχαριστώ για την πίστη σας σε κάτι που είναι μεγαλύτερο από όλους μας: Στο ότι θα χτίσουμε έναν καλύτερο κόσμο, επειδή σκοπεύουμε να το κάνουμε μαζί».
Δείτε το tweet:
Thank you for your faith in something that is bigger than all of us: that we will build a better world because we’re going to do it together. pic.twitter.com/k6JT7Os92N
— Jill Biden (@FLOTUS) January 21, 2021
Με ένα δεύτερο βίντεο, η Τζιλ Μπάιντεν γιορτάζει τη νέα αρχή.
«Κάθε τέσσερα χρόνια, γιορτάζουμε την αρχή μιας νέας διακυβέρνησης. Είναι η αρχή ενός φωτεινού νέου κεφαλαίου. Η ώρα να ενωθούμε όλοι μαζί. Είμαι τόσο ευγνώμων σε όλους όσοι εργάστηκαν για να δημιουργήσουν την εκπληκτική αυτή ημέρα -πόσο μάλλον μέσα σε μια μοναδικά δύσκολη χρονιά».
Δείτε το βίντεο:
Every four years, we celebrate the beginning of a new administration. It’s the start of a bright new chapter. A time for us all to come together. I’m so grateful to all who worked to create an incredible day – especially in this uniquely difficult year. pic.twitter.com/P3L7OYoANR
— Jill Biden (@FLOTUS) January 21, 2021
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Τζιλ Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις επέλεξαν Αμερικανούς σχεδιαστές για την τελετή ορκωμοσίας
Μακρόν: Χαιρέτισε την απόφαση Μπάιντεν να επιστρέψει στη Συμφωνία του Παρισιού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Στόχος το 2027 να πάψουμε να είμαστε η χώρα με το υψηλότερο χρέος στην Ευρώπη ως ποσοστό του ΑΕΠ- Η αναφορά στη Μαρίκα, για τη γιορτή της μητέρας
- Τασούλας για γιορτή της μητέρας: Τιμούμε και κάθε γυναίκα που ανέλαβε ρόλο μητέρας μέσα από την αγάπη
- Οι Σφουγγαράδες στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος
- ΔΥΠΑ: Τα 4 ανοιχτά προγράμματα για ανέργους – Οι νέες δράσεις για το 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.