• Πολιτική

    Τζανερρίκος: Καταγγέλλει κυβερνητικές πιέσεις για να αποκλείσει το κόμμα Κασιδιάρη με αντάλλαγμα μία θέση σε Ανεξάρτητη Αρχή

    Χρήστος Τζανερρίκος

    Χρήστος Τζανερρίκος


    Πρόταση να ανταλλάξει την ψήφο του κατά του κόμματος Κασιδιάρη με μία θέση σε Ανεξάρτητη Αρχή καταγγέλλει ότι δέχθηκε από ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα ο παραιτηθείς αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Χρήστος Τζανερρίκος.

    Ο πρώην πρόεδρος του Α1 Τμήματος που θα έκρινε τη συμμετοχή ή όχι του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές, μιλώντας με δημοσιογράφους, είπε ότι δεν πρόκειται για τον Γιώργο Γεραπετρίτη αλλά για άλλο μέλος της κυβέρνησης.

    Αρνείται ωστόσο να το κατονομάσει ή να αποκαλύψει λεπτομέρειες της καταγγελλόμενης απόπειρας παρέμβασης στο έργο του.

    Σύμφωνα με τον κ. Τζανερρίκο αντικείμενο της συζήτησης ήταν η προσπάθεια επηρεασμού του ώστε να καταψηφίσει τη συμμετοχή του κόμματος Κασιδιάρη στις επικείμενες εκλογές, με αντάλλαγμα μία θέση επικεφαλής σε κάποια Ανεξάρτητη Αρχή, μετά τη συνταξιοδότηση του στις 30 Ιουνίου.

    Ωστόσο, ο παραιτηθείς αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου δεν επιθυμεί όπως ρητώς επισημαίνει, να αποκαλύψει ούτε την ταυτότητα και τα στοιχεία του εν λόγω κυβερνητικού παράγοντα, ούτε τον τρόπο που έγινε η απόπειρα επηρεασμού του.

    Διαβάστε επίσης:

    Τσίπρας: Αυτό θα είναι το τελευταίο Πάσχα που το τραπέζι στο σπίτι θα είναι τόσο φτωχό

    Μητσοτάκης: Το ερώτημα είναι αν θα πάμε μπροστά ή θα κυλήσουμε πίσω – Χρέος μας να στηρίζουμε τους πολίτες απέναντι στην ακρίβεια



    ΣΧΟΛΙΑ