• Πολιτική

    Twitter: Μπλόκαρε τον λογαριασμό του Τραμπ Τζούνιορ


    Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ «έφαγε ban» από το Twitter για δημοσίευση «παραπλανητικών και δυνητικά επιβλαβών πληροφοριών» σχετικά με τον κορονοϊό.

    Ο πρόεδρος είχε ανεβάσει επίσης το ίδιο tweet. Στον λογαριασμό του, η ανάρτηση δεν εμφανίζεται πλέον και έχει αντικατασταθεί από ένα μήνυμα που δείχνει ότι «δεν είναι πλέον διαθέσιμο», αλλά φαίνεται να είναι σε θέση να κάνει tweet.

    Τα νέα για την αναστολή του λογαριασμού του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, του μεγαλύτερου γιου του προέδρου, κοινοποιήθηκαν από τον σύμμαχό του και Ρεπουμπλικανό σύμβουλο στρατηγικής, Άντριου Σουραμπιάν. Ο Σουραμπιάν ισχυρίστηκε ότι ο αποκλεισμός ήταν μια απόδειξη ότι το Twitter αποτελεί «απειλή για την ελεύθερη έκφραση» και ότι «συνεχίζει να συμμετέχει σε παρεμβολές στις εκλογές», αλλά δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης που κατέστησε σαφές ότι το εν λόγω tweet είχε απαγορευτεί λόγω κατηγοριών παραπληροφόρησης.

    Ο Τραμπ Τζούνιορ δεν θα μπορεί να κάνει tweet για τις επόμενες 12 ώρες ή να χρησιμοποιεί άλλες λειτουργίες όπως να ακολουθεί άλλους χρήστες ή να κάνει like σε αναρτήσεις. Η εν λόγω ανάρτηση έχει επίσης αφαιρεθεί από τη σελίδα του.



    ΣΧΟΛΙΑ