ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο Κώστας Τσουκαλάς στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, απαντώντας σε ερώτηση για τα νέα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη ότι «είπε ψέματα στους Έλληνες πολίτες».
«Ο κ. Μαρινάκης στην προσπάθειά του να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τις αυταπόδεικτες πλέον ευθύνες της κυβέρνησης για τη συγκάλυψη στην τραγωδία των Τεμπών αλλά και από την ουσία της υπόθεσης, επιλέγει την τοξικότητα και τις χυδαίες επιθέσεις απέναντι στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ», ανέφερε στην απάντησή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Ο κ.Τσουκαλάς τόνισε ότι «ψέματα πάνω στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών έστησε η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός, ο οποίος 20 μέρες μετά την τραγωδία έβγαζε πορίσματα για την αιτία πρόκλησης της πυρκαγιάς και 2 χρόνια μετά παριστάνει τον παραπλανημένο βαφτίζοντας τα πρώην ”απίθανα σενάρια” και τις ”τερατουργίες”, ως ισχυρές πιθανότητες».
Αντέτεινε πώς «σκοπιμότητα έχουν αυτοί που προστάτευσαν τον Κώστα Καραμανλή από το να βρεθεί ενώπιον των ευθυνών του αρνούμενοι την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για διενέργεια προανακριτικής επιτροπής για τη σύμβαση της τηλεδιοίκησης. Αυτοί, που σήμερα ομνύουν στην αλήθεια, αλλά αρνήθηκαν να περάσει το κατώφλι της εξεταστικής ο κ. Τριαντόπουλος».
Ο κ. Τσουκαλάς αναρωτήθηκε πως «αφού κατά την κυβέρνηση δεν έχουν να κρύψουν τίποτα και δεν θα βάλουν εμπόδια στη Δικαιοσύνη, γιατί δεν έκαναν εκείνοι πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον κ. Τριαντόπουλο;» και υπογράμμισε: «Πώς αλλιώς θα βρισκόταν ενώπιον του φυσικού του δικαστή; Αν γνωρίζουν άλλον τρόπο, να μας ενημερώσουν».
Και κάτι τελευταίο: Ποια ήταν η εντολή του πρωθυπουργού με την οποία ο κ. Τριαντόπουλος διαχειρίστηκε την κατάσταση στον τόπο της τραγωδίας, όπως ο ίδιος δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου στις 24 Μαρτίου του 2023;», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
Διαβάστε επίσης
Λάρισα: Πυροτεχνουργοί στο ξυλουργείο – οπλοστάσιο του 60χρονου για να απομακρύνουν τα εκρηκτικά
Κοινωνία των Πολιτών: 10 Κοινωφελή Ιδρύματα συμπράττουν για την ενίσχυση μικρών Οργανώσεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μακρόν: Σε εξέλιξη τεχνικές συνομιλίες με τη Ρωσία, ανοικτό το ενδεχόμενο διαλόγου με Πούτιν
- Λευκός Οίκος: Οι συνομιλίες με το Ιράν θα διεξαχθούν όπως είναι προγραμματισμένο
- Alpha Bank: Υψηλή η συμμετοχή θεσμικών και funds στο senior ομόλογο
- Μπέργκαμ: Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν έως και 11 εμπορικές συμφωνίες για κρίσιμα ορυκτά μέσα στην εβδομάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.