• Πολιτική

    Τσοχατζόπουλος: Ο Στεφανάκος περιγράφει το επεισόδιο στις φυλακές Κορυδαλλού

    • NewsRoom
    Βασίλης Στεφανάκος


    Την δική του εκδοχή, στο περιστατικό του ξυλοδαρμού του Άκη Τσοχατζόπουλου, δίνει ο Βασίλης Στεφανάκος. Ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα “Freddo” αρνείται ότι ξυλοκόπησε τον πρώην υπουργό, δηλώνοντας μάλιστα ότι “δεν θα χτυπούσα ποτέ έναν ηλικιωμένο άνθρωπο”.

    Στη συνέντευξη που έδωσε ο βαρυποινίτης μιλώντας για το περιστατικό αναφέρει επίσης ότι “λογοφέραμε αλλά δεν τον άγγιξα» χαρακτηρίζοντας μέχρι και “αστεία” όλα όσα ακούγονται για τη μεταφορά του πρώην υπουργού στο νοσοκομείο. “Το ίδιο βράδυ ο Άκης τριγυρνούσε μέσα στην πτέρυγα” καταλήγει ο Βασίλης Στεφανάκος.

    Στεφανάκος

    Πάντως για το περιστατικό μίλησαν και οι δικηγόροι του πρώην υπουργού, οι οποίοι προχώρησαν σε δηλώσεις διάψευσης του συμβάντος, ρίχνοντας περισσότερο φως στην υπόθεση. Ωστόσο δεν αρνήθηκαν ότι ο πελάτης τους ενεπλάκη σε επεισόδιο που συνέβη στην ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

    Από την άλλη πλευρά, ο συνήγορος του Βασίλη Στεφανάκου, Βασίλης Καπερνάρος κατηγορεί την εφημερίδα Έθνος για ψευδή δημοσιεύματα. “Σήμερα, η εφημερίδα Έθνος δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδο της, φωτογραφία του εντολέα μου, κ. Βασίλη Στεφανάκου, με τη σημείωση: ΄Άγριος Ξυλοδαρμός Τσοχατζόπουλου από Στεφανάκο στη φυλακή΄. Το κείμενο αυτό, (ολόκληρη η σελίδα 28), είναι κατασκευασμένο και μεθοδευμένα και κακόβουλα ψευδέστατο και συκοφαντικότατο. Είναι δε προσβλητικότατο για την προσωπικότητα του εντολέα μου και κοροϊδευτικότατο για τους αναγνώστες του εντύπου”.

    tsoxatzopoulos

    Όλα αυτά την ίδια στιγμή που είναι γνωστό, ότι ήδη διενεργούνται δύο πειθαρχικές προκαταρκτικές έρευνες. Αρχικά, διερευνάται αν έχουν ευθύνη σωφρονιστικοί υπάλληλοι για το γεγονός αυτό και εξετάζεται επίσης από το Συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού, η πιθανή ευθύνη άλλων κρατουμένων.

    Το επεισόδιο συνέβη το βράδυ της Πέμπτης όταν ο Στεφανάκος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, επιτέθηκε με μεγάλη βιαιότητα στον Τσοχατζόπουλο. Οι πληροφορίες, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το “Έθνος”, αναφέρουν πως το άσχημο αυτό περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι κοιτούσαν αδιάφορα και δεν επενέβησαν. Μάλιστα, σύμφωνα με στοιχεία του ίδιου δημοσιεύματος, εκείνη τη στιγμή παρών ήταν και γνωστός ποινικολόγος (του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό), αλλά και ο Νίκος Ρωμανός, που έχει φυλακισθεί για τη διπλή δολοφονία στο Βελβεντό Κοζάνης και θεωρείται ύποπτος για συμμετοχή και ενεργή δράση στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/vrike-ependiti-gia-neo-kamsarmax-tis-safe-bulkers-o-polis-chatziioannou/65736

     

     

    Δείτε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/voutia-stis-times-navlosis-tanker-ptosi-ston-dikti-baltic-exchange/65726

     



    ΣΧΟΛΙΑ