Πολιτική

Τσίπρας: Να προσφύγει το συντομότερο ο Μητσοτάκης σε εκλογές

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με κόκκινο φόντο με το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξης Τσίπρας


Κάλεσμα στον πρωθυπουργό να προσφύγει σε εκλογές απευθύνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως αποποιήθηκε τις πολιτικές ευθύνες για τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία Ελπίς.

«Ο κ. Μητσοτάκης ύστερα από τρεις μέρες πρωτοφανούς παράλυσης του κρατικού μηχανισμού, εμφανίστηκε σήμερα για να αποποιηθεί για άλλη μια φορά τις δικές του πολιτικές ευθύνες», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας.

Αναλυτικά η πλήρης δήλωση:

Ο κ. Μητσοτάκης ύστερα από τρεις μέρες πρωτοφανούς παράλυσης του κρατικού μηχανισμού, εμφανίστηκε σήμερα για να αποποιηθεί για άλλη μια φορά τις δικές του πολιτικές ευθύνες.

Δεν έφταιξε το ανίκανο επιτελικό κράτος. Δεν έφταιξαν οι υπουργοί του που δεν είχαν κανένα σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης. Έφταιξαν μόνο οι ιδιώτες, η Μετεωρολογική Υπηρεσία, η τοπική αυτοδιοίκηση.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κοστίσει πολύ ακριβά στον ελληνικό λαό.

Γεννά διαρκώς ανασφάλεια και φόβο.

Με την παράλυση του κράτους, στο οποίο δεν πιστεύει. Με την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας και της ακρίβειας. Με την εκτεταμένη διαφθορά.

Η καλύτερη αποζημίωση για τον ελληνικό λαό είναι το συντομότερο να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία, πριν επιφέρει και νέα μεγαλύτερα δεινά για τον τόπο.

Διαβάστε επίσης

Μητσοτάκης στο υπουργικό: Ζητώ συγγνώμη από τους πολίτες – Υπήρξαν ανεπάρκειες που πρέπει να διορθωθούν

Σταϊκούρας: Σημαντική αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος στο 3ο τρίμηνο του 2021 δείχνει η ΕΛΣΤΑΤ

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης ζητά για άλλη μια φορά συγγνώμη κατόπιν εορτήςΣΧΟΛΙΑ