• Πολιτική

  Τσίπρας: Υποκριτική η εκ των υστέρων απόσυρση Κατραντζή

  • NewsRoom
  Αλέξης Τσίπρας

  Αλέξης Τσίπρας


  «Η εκ των υστέρων απόσυρση από τα ήδη τυπωμένα ψηφοδέλτια της ΝΔ, του υποψηφίου της κ. Μουσταφά Κατραντζή, απλά επιβεβαιώνει πόσο υποκριτής, αδίστακτος και τελικά επικίνδυνος για τα εθνικά μας θέματα είναι ο κ. Μητσοτάκης», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

  «Ενώ γνώριζε εδώ και έναν μήνα πως στο έγγραφο της ΕΥΠ ο δικός του υποψήφιος αναφερόταν ως «στρατευμένος» στην Άγκυρα, όχι μόνο τον διατήρησε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ για τις δεύτερες εκλογές, αλλά είχε και το θράσος να εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και εμένα προσωπικά για τους δικούς μας υποψήφιους μουσουλμάνους βουλευτές», αναφέρει και συνεχίζει:

  «Ενώ γνώριζε από τις 19 Μαΐου ότι υποψήφιός του μιλούσε για «Τούρκους της Δυτικής Θράκης» στα τουρκικά Μέσα, όχι μόνο δεν απαντούσε στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά ζητούσε και πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης από τους υποψήφιους των αντιπάλων του».

  «Για μερικές χιλιάδες ψήφους, ο κ. Μητσοτάκης δε δίστασε να μετατρέψει το ευαίσθητο εθνικά ζήτημα της Θράκης, σε κεντρικό θέμα της προεκλογικής αντιπαράθεσης. Και να διαχειριστεί για άλλη μια φορά την ΕΥΠ ως προσωπικό και κομματικό εργαλείο, ευτελίζοντας ότι είχε απομείνει από το κύρος της», τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας.

  «Ας αναρωτηθεί λοιπόν σήμερα κάθε δημοκρατικός πολίτης, ποιον αλήθεια εξυπηρετεί αυτή η απύθμενη ανευθυνότητα. Και τι θα ξημερώσει στη χώρα, αν αυτή η αλαζονεία και η υποκρισία επιβραβευθεί στις κάλπες της επόμενης Κυριακής. Κάποιοι στην Τουρκία σίγουρα θα τρίβουν τα χέρια τους», καταλήγει.

  Διαβάστε επίσης:

  Ναυάγιο στην Πύλο: 24ωρη προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν οι συλληφθέντες

  Μητσοτάκης: Πρώτος μας στόχος για την επόμενη τετραετία η αύξηση μισθών

  Σκέρτσος για απόσυρση Κατραντζή: Αυτή είναι η διαφορά μας με τον ΣΥΡΙΖΑ

  ──────────────────

  Εκλογές 2023  ΣΧΟΛΙΑ