ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Οι αποκαλύψεις για τις σχέσεις ανώτατων αξιωματούχων της ελληνικής αστυνομίας με ανθρώπους του υποκόσμου σοκάρουν», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, σημειώνοντας ότι «αναμένουμε απαντήσεις από τον κ. Θεοδωρικάκο».
Ειδικότερα θέτει τα εξής ερωτήματα: «Γιατί καθυστέρησε επί μήνες να στείλει τους επίορκους στη δικαιοσύνη ενώ αναβαθμίζει κατηγορούμενους αξιωματικούς; Γιατί κωλυσιεργεί την υπόθεση της κάθαρσης στην ΕΛ-ΑΣ, που ξεκίνησε με τη ευρεία έρευνα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για τη Greek Mafia; Ποιον προστατεύει τελικά το υπουργείο; Τον πολίτη πάντως, όχι».
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Θεοδωρικάκος: Διέταξε έλεγχο για σημερινό δημοσίευμα περί εμπλοκής αστυνομικών σε παράνομα κυκλώματα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λευκωσία: Aπορρίπτει τον τουρκικό χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού – Μονομερής ενέργεια, δεν παράγει αποτελέσματα
- Αlpha Bank: Έναρξη διαπραγμάτευσης των Νέων Μετοχών στο ΧΑ από τις 30 Ιουνίου
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Το πρόστιμο της ΕΕ δεν αφορά τις απάτες παραγωγών, αλλά διοικητικές αδυναμίες
- Τζέι Ντι Βανς: Ο Τραμπ ενδέχεται να αναλάβει περαιτέρω δράση κατά του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν
