• Πολιτική

    Τσακλόγλου: Μεταβίβαση ακινήτου 129 στρεμμάτων στο Μάτι για κοινόχρηστο χώρο αναψυχής

    • NewsRoom
    Ρύθμιση ανάσα για χιλιάδες μη μισθωτούς: Όλες οι ασφαλιστικές οφειλές από 1η Μαρτίου 2020 έως 31 Ιουνίου αποπληρώνονται σε 72 δόσεις

    O υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Πάνος Τσακλόγλου


    Την μεταβίβαση ακινήτου ιδιοκτησίας του e-ΕΦΚΑ, με τροπολογία, για την δημιουργία κοινόχρηστου χώρου αναψυχής για κατοίκους και επισκέπτες παρουσίασε στην Ολομέλεια της Βουλής ο υφυπουργός Εργασίας Πάνος Τσακλόγλου.

    Με την τροπολογία “Μεταβίβαση ακινήτου από τον e-ΕΦΚΑ στο Δήμο Μαραθώνα”, η οποία ψηφίζεται αύριο, μεταβιβάζεται ακίνητο έκτασης 129 στρεμμάτων προκειμένου να δημιουργηθεί κοινόχρηστος χώρος αναψυχής.

    Η εκτίμηση της έκτασης θα γίνει από ανεξάρτητους εκτιμητές και η πώληση του ακινήτου, όπως είπε ο κ. Τσακλόγλου, θα γίνει υπό την αίρεση ότι δεν μεταβάλλεται ο δασικός χαρακτήρας της έκτασης, ενώ διατηρείται το πράσινο ισοζύγιο στην περιοχή.

    “Η μεταβίβαση της έκτασης γίνεται στο πλαίσιο της πρωθυπουργικής εξαγγελίας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων στην περιοχή και τις δράσεις επανασχεδιασμού της Ανατολικής Αττικής”, τόνισε ο κ. Τσακλόγλου.

    Δείτε την τροπολογία



    ΣΧΟΛΙΑ