ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην ανάγκη αξιοπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος παρεμβαίνοντας στην Κεντρική Επιτροπή που βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι κεκλεισμένων των θυρών, μετά την εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα.
Πρέπει να είμαστε πειστικοί στον κόσμο ότι αυτά που λέμε ισχύουν, ακόμα και αν αυτά δεν είναι πλειοψηφικές απόψεις, είπε ο πρώην υπουργός σύμφωνα με πληροφορίες, τονίζοντας πως : “Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ποιοι είμαστε”.
Ως εκ τούτου, ζήτησε “να μην αναιρεί ο ένας τον άλλο”, χαρακτηρίζοντας το ως βασικό για να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αξιόπιστος.
Διαβάστε επίσης
Στύλιος: Μετασχηματισμός της γεωργίας μέσα από την αξιοποίηση των τεχνολογιών
Σβίγκου: “Κανένας εφησυχασμός, καμία αναμονή, καμία εσωστρέφεια”
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιρλανδία: Μειώνει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης σε μία δέσμη ενεργειακών μέτρων ύψους 250 εκατ. ευρώ
- Γεωργιάδης: Ο ΕΟΠΥΥ έχει εξυπηρετήσει πάνω από 294.000 αιτήματα για δωρεάν αποστολή φαρμάκων υψηλού κόστους
- NASA: Επένδυση 20 δισ. δολάρια για βάση στη Σελήνη και νέο διαστημόπλοιο για τον Άρη
- Allwyn: Ολοκληρώθηκε η καταχώρηση στο Μητρώο Εμπορίου και Εταιρειών του Λουξεμβούργου – Διαγράφηκε ο ΟΠΑΠ από το ΓΕΜΗ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.