ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για πρώτη φορά γυναίκα δήμαρχο θα έχουν τα Τρίκαλα καθώς η Νικολέτα Μπρουζούκη θα αναλάβει τη θέση του πρώην δημάρχου που πλέον αναλαμβάνει το Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου.
Σύμφωνα με το Trikalanews, με βάση τα όσα προβλέπονται, τη θέση του πρώην δημάρχου που πλέον αναλαμβάνει το Ψηφιακής Διακυβέρνησης, διαδεχόμενος τον κ. Πιερρακάκη, παίρνει η πρώτη σε ψήφους δημοτική σύμβουλος από την πλειοψηφούσα παράταξη η οποία θα οδηγήσει σε όποια άλλη διαδικασία προκύψει.
Η Τρικαλινή δικηγόρος θα γίνει η πρώτη γυναίκα δήμαρχος στην πόλη των Τρικάλων τουλάχιστον μέχρι το τέλος της θητείας.
Διαβάστε επίσης
Δημήτρης Παπαστεργίου: Όταν ο Guardian εκθείαζε τον νέο υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Κυριάκος Πιερρακάκης: Ξεκινάμε το πρόγραμμα των έξυπνων πόλεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ και Ιράν υπέγραψαν ηλεκτρονικά το μνημόνιο κατανόησης – Ακυρώνεται η τελετή στην Ελβετία
- Στην τελική ευθεία για την εισαγωγή των Attica Stores στο Χρηματιστήριο
- Θ. Τσούφης (Πλαστικά Θράκης): Η συσκευασία μετατρέπεται από κόστος σε επένδυση που αναδεικνύει την αξία του προϊόντος
- Χρηματιστήριο: Οι υπεραξίες από τις γεωτρήσεις και το σενάριο που οδηγεί σε υψηλό 18 ετών την HelleniQ Energy
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.