ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αξίωσε την Τετάρτη από τον ομόλογό του της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να «κάνει κάτι» για να αποφυλακιστεί ο Αμερικανός πάστορας Άντριου Μπράνσον, ο οποίος παραμένει κρατούμενος σε τουρκική φυλακή, καθώς οι τουρκικές αρχές τον κατηγορούν για «τρομοκρατία» αλλά και «κατασκοπεία».
«Είναι απόλυτη ντροπή το ότι η Τουρκία δεν θα αποφυλακίσει τον σεβάσμιο αμερικανό πάστορα Άντριου Μπράνσον», ο οποίος «κρατείται όμηρος για πάρα πολύ καιρό», ανέφερε ο Τραμπ μέσω Twitter .
Το τουρκικό δικαστήριο διέταξε χθες ο ιερωμένος από τις ΗΠΑ να παραμείνει προφυλακισμένος. Ο Ερντογάν «πρέπει να κάνει κάτι για να απελευθερωθεί αυτός ο υπέροχος χριστιανός σύζυγος και πατέρας. Δεν έκανε τίποτα κακό, κι η οικογένειά του τον χρειάζεται!», πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ιδού ένα εμπόρευμα που μπορεί να ωφεληθεί από τον εμπορικό πόλεμο του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραδοχή Τραμπ: Υπήρξε ανάμιξη της Ρωσίας κατά την προεκλογική περίοδο αλλά δεν επηρέασε το αποτέλεσμα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο «όχι» της Τουρκίας στην αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- BBVA: Άσκησε έφεση κατά της απαγόρευσης της Ισπανίας για ενσωμάτωση της Sabadell μετά τη συμφωνία
- Κρι Κρι: Στις 21 Αυγούστου η αποκοπή του μερίσματος 0,40 ευρώ
- Κρεμλίνο: Λάθος να προβλέψει κανείς το αποτέλεσμα της συνόδου κορυφής της Αλάσκας
- Ντμίτρι Πεσκόφ: Λάθος να προβλέψει κανείς το αποτέλεσμα της συνόδου κορυφής της Αλάσκας
