ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θύμα Τούρκων χάκερ έγινε το βράδυ της Παρασκευής ο πρώην υπουργός Οικονομικών της πρώτης κυβέρνησης Τσίπρα, Γιάνης Βαρουφάκης. Οι χάκερ κατέλαβαν τη σελίδα του στο Twitter, ανεβάζοντας προκλητικά βίντεο και σχόλια για την Ελλάδα.
Στον λογαριασμό του πρώην υπουργού αναρτήθηκε βίντεο με το σχόλιο «Θα υψώσουμε την τουρκική σημαία στην Αθήνα. Να περιμένετε τους ευγενείς μαχητές Τούρκους», αλλά και ένα βίντεο με την στιγμή της δολοφονίας του Σολωμού Σολωμού από του γκρίζους λύκους.
Λίγη ώρα αργότερα, ο Γιάνης Βαρουφάκης σε ανάρτησή του στο Twitter, σχολίασε: «Ο λογαριασμός μου, για μια ώρα, “κατελήφθη” από φασίστες εκ Τουρκίας που πόσταραν τις βαρβαρότητές τους. Ελπίζω να επανακτήθηκε τώρα».
Ωστόσο, στον λογαριασμό συνεχίζουν να αναρτώνται tweets με προκλητικό για την Ελλάδα περιεχόμενο! Χαρακτηριστικά, προβάλλονται σκηνές από τουρκικά σίριαλ, που δείχνουν ακόμα και την Αθήνα να καταλαμβάνεται από Τούρκους!
Ένα εκ των «τιτιβισμάτων», μάλιστα, γράφει χαρακτηριστικά: «Δεν έχει τελειώσει ακόμα… Σκάσε!».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δ. Αθανασίου (σπάνια νοσήματα): Η γενετική πρόληψη εξοικονομεί έως και 15 ευρώ για κάθε 1 ευρώ επένδυσης
- Στρατηγική συμμαχία Εξάρχου – Καλλίνικου: Το Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο, η Ελευσίνα και η εμπλοκή του DFC
- Αποζημίωση για τις καθυστερήσεις στη Δικαιοσύνη: Η απόφαση-σταθμός που θα κοστίσει ακριβά στο Δημόσιο
- Πάνω από 350 πλοία και 6.000 ναυτικοί εγκλωβισμένοι στα Στενά του Ορμούζ και στον Περσικό κόλπο

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.