• Πολιτική

    Διεγράφη από τη ΝΔ ο Αντώναρος

    • NewsRoom


    Ο άλλοτε κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ Ευάγγελος Αντώναρος, διεγράφη απόψε από τo κόμμα, με απόφαση του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη. Σε σχετική ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρεται, λιτά, το εξής: «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος».

    Πηγές της ΝΔ, τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τόνιζαν τα εξής: «Όπως έχει εξ αρχής πει δημόσια ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση, χωρίς κουκούλες. Με αυτό το δεδομένο, είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος, την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια, να παίζουν προσωπικά παιχνίδια, αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας».

    Με αφορμή την υπόθεση Novartis ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή είχε γράψει νωρίτερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

    «Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διάστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει ότι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

    Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις ειναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους…

    Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά όταν με τη συμπεριφορά τους “λεκιάζουν” την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.

    Άλλωστε ένας αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φρουζής: Δεν έδωσα λεφτά σε πολιτικούς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με εισαγγελική εντολή η έρευνα στο σπίτι συνεργάτιδας του Ά. Γεωργιάδη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Novartis: Υπέρ της εισαγγελέως Διαφθοράς πέντε μέλη της Ένωσης Δικαστών



    ΣΧΟΛΙΑ