ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία αναφορά του Γιώργου Παπανδρέου στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ότι παρά του ότι έχουν συγκρουσθεί, αναγνωρίζει ότι έχει κάνει έργο και στη Βουλή και μπορεί να ξανακάνει, κλήθηκε να σχολιάσει ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκαϊ την Πέμπτη, με αφορμή το νέο του βιβλίο «Παλιγγενεσία και αναστοχασμός: Κείμενα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση».
Η απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου έχει τη σημασία της: «Συνεργάστηκα μαζί του στην πιο δύσκολη και την πιο κρίσιμη στιγμή για τον τόπο και για την παράταξη», είπε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και συμπλήρωσε: «Τον ευχαριστώ, δεν το είχα ακούσει αυτό. Ευχαριστώ, το βρίσκω πολύ ευγενικό εκ μέρους του και τον ευχαριστώ διότι δεν μπορώ να κάνω τη στιγμή αυτή τίποτα άλλο. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο για τα θέματα αυτά, νομίζω ότι οι πολίτες, οι οποίοι ενδιαφέρονται, έχουν γνώση, μνήμη, ικανότητα και θα κάνουν την επιλογή που εκτιμούν ότι θα βοηθήσει την παράταξη και τον τόπο, γιατί οι παρατάξεις υπάρχουν χάριν της πατρίδος, δεν υπάρχουν ως αυτοσκοπός».
Σημειώνεται ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να σχολιάσει την εκλογική διαδικασία στο ΚΙΝΑΛ, αλλά όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου είχε πει:
«Δεν υπάρχει ισχυρότερος λόγος από τη σιωπή. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι βασική προϋπόθεση για να κάνει κάποιος πολιτική, είναι να διατηρεί τη σοβαρότητά του, και ως εκ τούτου εύχομαι καλή επιτυχία στη διαδικασία που κατά το καταστατικό του οργανώνει το ΚΙΝΑΛ».
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
ΚΙΝΑΛ: Οι 4+1 Περιφέρειες που κονταρομαχούν Ανδρουλάκης, Λοβέρδος, Παπανδρέου
Αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα πήρε ο Παπανδρέου
Παπανδρέου: Ιδανικό της προοδευτικής παράταξης η κοινωνία αλληλεγγύης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛΣΤΑΤ: Στο 2,5% ο πληθωρισμός τον Ιανουάριο
- Μπρατάκος: ΕΒΕΑ-Περιφέρεια στρατηγικοί εταίροι για μια Αττική πιο ανταγωνιστική, παραγωγική, ανθρώπινη
- Παναγόπουλος: «Καμία ανάθεση χωρίς έλεγχο» – Απαντά για την «στοχοποίηση» και για τα έργα κατάρτισης (live)
- Mητσοτάκης στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής: Ανάγκη για βαθύτερη ενοποίηση της ευρωπαϊκής αγοράς ενέργειας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.