ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια Ιχθύς γιορτάζει τα γενέθλιά της, οι Κληρονόμοι στο Θέατρο του Κολλεγίου, «Άρωμα Ελλάδας» στην Γκαλερί Kapopoulos, ελληνική υψηλή ραπτική, γαλλική φινέτσα και η απονομή των Χρυσών Σκούφων
«Εδώ και περίπου 35 χρόνια συζητάμε τις αλλαγές στην Πανεπιστημίου. Μας πήρε μια γενιά για να το δοκιμάσουμε, αλλά ήρθε η ώρα να το κάνουμε», αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, για τον Μεγάλο Περίπατο στην Πανεπιστημίου.
Ο δήμαρχος Αθηναίων στην ανάρτησή του προσθέτει ότι «Από σήμερα το πρωί τρεις από τις έξι λωρίδες αποδίδονται στους πεζούς και τους ποδηλάτες σε 7.000 τ.μ. ελεύθερου δημόσιου χώρου, που θα ομορφύνουν με παγκάκια και περισσότερες από 250 ζαρντινιέρες με πράσινο. Δημιουργείται για πρώτη φορά στην Αθήνα μία ασφαλής, υπέροχη ποδηλατική διαδρομή που ενώνει το Σύνταγμα με την Ομόνοια. Και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα κινούνται ανεμπόδιστα και γρήγορα».
«Κάθε αρχή είναι δύσκολη, αλλά ποιος θα μπορούσε σήμερα να φανταστεί αλλιώς την Δ.Αρεοπαγίτου, την Απ.Παύλου ή την Ερμού; Ίσως χρειαστεί λίγη υπομονή στην αρχή, για να φτάσουμε σε μία Αθήνα που δεν θα αποκλείει κανέναν. Ανοιχτή για όλους», καταλήγει στην ανάρτηση του ο κ.Μπακογιάννης.
https://www.facebook.com/231143160285313/posts/3217589004974032/?d=n
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ένταση στην Βουλή μεταξύ Μαρινάκη – Τζανακόπουλου για το Alitheia Forum – «Ήσασταν στην κυβέρνηση που έχει πάει δημοσιογράφους στο αυτόφωρο»
- Lukoil: Απομειώσεις ύψους $19,8 δισ. μετά την ένταξη στη «μαύρη λίστα» των ΗΠΑ
- Ιράν: Συνεχίζει τις επιθέσεις στον Κόλπο, καθώς ο πόλεμος πλησιάζει τις τρεις εβδομάδες
- Σήμα κινδύνου από την αγορά ομολόγων: Επανεμφανίστηκαν σημάδια του μοτίβου της κρίσης του 2008
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.