• Πολιτική

    Το μήνυμα Μακρόν στα ελληνικά για την εθνική τραγωδία

    Εμανουέλ Μακρόν

    Εμανουέλ Μακρόν


    Την αμέριστη συμπαράστασή του στην Ελλάδα για τις ώρες της τραγωδίας από την φωτιά στην Αττική που μέχρι τώρα μετρά δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες εξέφρασε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν με ανάρτησή του στο Twitter. Μάλιστα, ο Γάλλος ηγέτης φρόντισε να στείλει το μήνυμά του και στα ελληνικά.

    “Οι σκέψεις μας πηγαίνουν στην Ελλάδα και τα θύματα των τρομερών πυρκαγιών” σχολιάζει στο tweet του, στο οποίο αναφέρεται στην καταστροφική πυρκαγιά που πλήττει και την Σουηδία.

    Τα συλλυπητήρια με τηλεγράφημά του, προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξέφρασε και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. 

    Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός είχε συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, ενώ αναμένεται αργότερα να έχει συνομιλία με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμανουέλ Μακρόν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Στο πλευρό των πληγέντων – Τα μέτρα που θα ληφθούν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έλιωσαν τα σπίτια μας….Το σπίτι μου είναι λιωμένο»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γροθιά στο στομάχι: Φωτογραφίες οδύνης και θανάτου μετά τον πύρινο όλεθρο



    ΣΧΟΛΙΑ