ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με τηλεγράφημά του, προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εκφράζει τα συλλυπητήριά του προς την ελληνική κυβέρνηση και προσφέρθηκε να συνδράμει την Ελλάδα με την αναγκαία βοήθεια ώστε να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των φονικών πυρκαγιών, αναφέρει ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
“Ο πρόεδρος του ρωσικού κράτους υπογράμμισε ότι η Ρωσία συμμερίζεται ειλικρινά το πένθος του αδελφού λαού
και εκφράζει την συμπόνια και την συμπαράστασή του στους συγγενείς και οικείους των θυμάτων, καθώς και τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση όλων των τραυματιών” αναφέρει η ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
“Ο πρόεδρος της Ρωσίας εξέφρασε την προθυμία του να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια ώστε να αντιμετωπισθούν οι συνέπειες της θεομηνίας” αναφέρει στην συνέχεια η ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έκκληση για αίμα από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας για τους εγκαυματίες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γροθιά στο στομάχι: Φωτογραφίες οδύνης και θανάτου μετά τον πύρινο όλεθρο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σε τριήμερο εθνικό πένθος η χώρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πορτογαλία: Σχέδιο για φορολόγηση υπερκερδών στον ενεργειακό κλάδο
- Βόλος: Συνελήφθη 52χρονος μετά από κινηματογραφική καταδίωξη – Κινήθηκε αντίθετα σε μονόδρομους
- ΕΕ εναντίον Meta: Σύγκρουση για τον έλεγχο των AI υπηρεσιών στο WhatsApp
- Ρωσία: Ποινές 12,5 ετών σε δύο Ρώσους επιστήμονες που συμμετείχαν στην ανάπτυξη πυραύλων με την κατηγορία προδοσίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.