• Πολιτική

    «Το κλειδί της επιτυχίας μας θα είναι να κινητοποιήσουμε τους Αθηναίους»

    • NewsRoom
    γερουλανος

    Παύλος Γερουλάνος


    Συνέντευξη παραχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, στον τηλεοπτικό σταθμό Rise TV και στο δημοσιογράφο Γεράσιμο Μανωλίδη. Ανάμεσα στα όσα παρέθεσε, ο υποψήφιος Δήμαρχος επεσήμανε την αναγκαιότητα της συμμετοχής των πολιτών της Αθήνας στο δήμο εμπράκτως.

    Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Η συμμετοχή είναι το μεγάλο στοίχημα. Ο κόσμος σήμερα απέχει με δύο τρόπους. Ή μένει σπίτι του, το οποίο είναι κρίμα, γιατί κάποιοι άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις για εμάς ή πηγαίνει στα άκρα και λέει «εγώ θέλω να ξέρετε ότι είμαι τσαντισμένος μαζί σας».

    Εμείς τι λέμε; Λέμε ότι πρέπει να κάνουμε μια καμπάνια που να είναι λίγο-πολύ όπως θέλουμε να δουλέψουμε τον Δήμο Αθηναίων την επόμενη μέρα. Μια καμπάνια στο δρόμο, μια καμπάνια κοντά στον κόσμο, να περπατάμε τις γειτονιές, να νιώθουν οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες ότι είμαστε δίπλα τους. Και τότε μπορεί να γυρίσει ο κόσμος στην πολιτική. Από την πολιτική ο κόσμος έφυγε όταν η πολιτική τον εγκατέλειψε. Το κλειδί της επιτυχίας μας λοιπόν θα είναι να κινητοποιήσουμε τους Αθηναίους».

    Μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη στο Rise Tv.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Π. Γερουλάνος: Κεντρικός πυρήνας ανάπτυξης της Αθήνας την επόμενη μέρα οι γειτονιές της 3ης Δημοτικής Κοινότητας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ: Ο Παύλος Γερουλάνος παρουσίασε 23 νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παύλος Γερουλάνος: «Θέλουμε τους δημότες στην πρώτη γραμμή»



    ΣΧΟΛΙΑ