• Πολιτική

    Το ΚΕΕΛΠΝΟ, τη Novartis και τα σκάνδαλα θυμήθηκε ξαφνικά ο Πάνος Καμμένος: «Τελικά ποιος θέλει αποσταθεροποίηση της χώρας»

    • NewsRoom
    Καμμένος

    Πάνος Καμμένος


    Να στρέψει μακρυά από την τραγωδία της Ανατολικής Αττικής το βλέμμα της κοινής γνώμης, επιχειρεί ο Πάνος Καμμένος.

    Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, μετά την προκλητική του εμφάνιση στο Μάτι και τα όσα δήλωσε στο BBC, στρέφεται ξανά στην σκανδαλολογία, με αφορμή την σύλληψη της συζύγου του Κυριάκου Γριβέα που εμπλέκονται στην υπόθεση των φερόμενων ως επισφαλών δανειοδοτήσεων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

    Την ώρα που η Ελλάδα ακόμα θρηνεί για τα, μέχρι στιγμής, 88 θύματα, και ενώ ακόμα συνεχίζονται οι προσπάθειες των Αρχών για την ανεύρεση αγνοούμενων, ο κ. Καμμένος θυμήθηκε ξανά τη NOVARTIS, το ΚΕΛΠΝΟ, το Ταχιδρομικό Ταμιευτήριο, αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα για το ποιοι κατά τη γνώμη του θέλουν την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης. Θυμίζοντας με αυτό τον τρόπο τον γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, ο οποίος δήλωσε πως οι φονικές πυρκαγιές μπήκαν για αυτόν τον σκοπό και προκειμένουν να μην ζήσουμε την έξοδο από το μνημόνιο.

    «ΤΤ, CDS, Novartis, ΚΕΛΠΝΟ. Ξέπλυμα παντού και τελική φάση για τους ναρκέμπορους του Noor1 και τον εκδότη βαποράκι τελικά ποιος θέλει αποσταθεροποίηση της Χώρας ποιος σκοτώνει χωρίς αναστολή αρκεί να γλυτώσει; Αυτός που για χρήμα δολοφονεί με ηρωίνη Τουρκία», ανέφερε ο κ. Καμμένος σε ανάρτησή του στο Twitter.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Προκλητικός ξανά ο Πάνος Καμμένος: Αντί για συγγνώμη, κατηγορεί στο BBC τους κατοίκους για την τραγωδία- «Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος»! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ