• Πολιτική

    Το ΥΠΟΙΚ δεν βρίσκει «ενδιαφέρουσες» τις νέες καταγγελίες για τον σύμβουλο Τσακαλώτου

    • NewsRoom
    Τσακαλώτος

    Ευκλείδης Τσακαλώτος, πρώην υπουργός Οικονομικών


    Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Ευκλείδη Τσακαλώτου. Το Υπουργείο Οικονομικών απαντά σε σημερινό δημοσίευμα της αντιπολίτευσης που εμπλέκει σύμβουλο του Ευκλείδη Τσακαλώτου σε υπόθεση μίζας, σημειώνοντας πως η εν λόγω υπόθεση βρίσκεται στη Δικαιοσύνη.

    Αναλυτικά το σχόλιο του ΥΠΟΙΚ:

    «Χαμηλό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το σημερινό δημοσίευμα των  Παραπολιτικών. Σχετικά με την υπόθεση της καταγγελίας, για πολλοστή φορά  επαναλαμβάνουμε ότι βρίσκεται στην Δικαιοσύνη (στην οποία έχει σταλεί από το Νοέμβριο του 2017 με πρωτοβουλία του ίδιου του Γραφείου του υπουργού Οικονομικών) και η οποία έχει πλέον τον τελευταίο λόγο.

    Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι τις καταγγελίες έσπευσε να τις  αξιοποιήσει και πάλι η Ν.Δ με ανακοίνωση της. Μόνο που η Ν.Δ δεν μπαίνει  στον κόπο να εξηγήσει πώς και γιατί θεωρεί σήμερα αξιόπιστες τις  καταγγελίες ενός ανθρώπου, ο οποίος το 2012 είχε καταγγείλει τρία κορυφαία πολιτικά στελέχη της για εμπλοκή σε μίζες και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, κατηγορίες για τις οποίες και οι τρεις απαλλάχθηκαν το 2013  από την Δικαιοσύνη.

    Συνιστούμε στη Ν.Δ να μην θυσιάζει τα πάντα στο βωμό του πολιτικού  καιροσκοπισμού».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επιμένει η ΝΔ για σύμβουλο Τσακαλώτου: «Η κυβέρνηση εξακολουθεί να σιωπά»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ: Περίεργη η σιωπή του Μαξίμου για την υπόθεση της καταγγελίας κατά Τσακαλώτου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πόλεμος ΝΔ-Τσακαλώτου: Εξηγήσεις για εμπλοκή συμβούλου του υπουργού σε εκβιασμό μάρτυρα ζητά η αντιπολίτευση



    ΣΧΟΛΙΑ