• LIFE&STYLE

    Το γυμνό πορτρέτο του Trump!

    • NewsRoom
    Τραμπ


    Ένα περίεργο έργο τέχνης έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον τόσο στην Αμερική όσο και στην Αγγλία τις τελευταίες μέρες και αυτό δε είναι άλλο απο το γυμνό πορτρέτο του Donald Trump! Η νεαρή Αυστραλο-Αμερικανή καλλιτέχνης που φιλοτέχνισε το έργο αυτό είναι ακούει στο όνομα Illma Gore και κατάφερε να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων μόνο και μόνο με ένα post της!

    Θα νόμιζε, μάλιστα, κανείς πως το αξιοπερίεργο είναι η γυμνή απεικόνιση του Trump, αλλά το θέμα δεν σταματά εκεί. Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, εκτός απο γυμνός εμφανίζεται να έχει πολύ μικρά γεννητικά όργανα! Το πορτρέτο έρχεται σαν συνέχεια στη δήλωση που ο ίδιος ο Trump είχε κάνει όταν ο προηγούμενος υποψήφιος Marco Rubio, είχε πει πως τα χέρια του είναι πολύ μικρά. Ο Trump συμπλήρωσε:” Δείτε αυτά τα χέρια… Αν αυτά είναι μικρά τότε και κάτι άλλο θα πρέπει να είναι μικρό. Σας το εγγυόμαι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πρόβλημα. Σας το εγγυόμαι!”

    trump

    Η εικόνα του γυμνού Trump ανέβηκε πρώτη φορά στο διασίκτυο στις 9 Φεβρουαρίου στο Facebook Της Gore και μοιράστηκε 260.000, ενώ έφτασε τα 50 εκατομμύρια views αλλά αφαιρέθηκε απο το διαδίκτυο λίγο αργότερα, ενώ αυτή τη στιγμή είναι διαδέσιμο μόνο στο site της 24χρονης όπου όσοι θέλουν μπορούν να την κατεβάσουν σε υψηλή μάλιστα ανάλυση.

    Το έργο όμως δεν θα μείνει μόνο εκεί, αλλά θα εκτίθεται και στην London Maddox Gallery και στην Mayfair απο τις 8 Απριλίου και θα φέρει τον τίτλο “Κάνε την Αμερική μεγάλη ξανά”, ενώ σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της Maddox Gallery η τιμη του ανέρχεται στο 1 εκατομμύριο λίρες Αγγλίας!

    “Η καλλιτέχνης δημιούργησε το πορτρέτο για να προκαλέσει μια αντίδραση στο κοινό του”, σύμφωνα με ένα απόσπασμα απο το δελτίο τύπου της γκαλερί. «Τα γεννητικά όργανα σας, δεν υπαγορεύουν το φύλο σας, τη δύναμή σας, ή το αξίωμα σας. Με απλά λόγια, μπορείτε να αποτελέσετε μία μεγάλη “ενόχληση”, ανεξαρτήτως με το τί βρίσκεται μέσα στο παντελόνι σας”.

    “Αυτό είναι ένα πολύ αμφιλεγόμενο και ενδιαφέρον θέμα και σαφώς και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον γύρω από αυτό,” προσθέσε ο James Nicholls, ο διευθυντής της Maddox Gallery, και προσέθεσε οτι “Μερικοί μπορεί να νιώσουν προσβεβλημένοι, αλλά άλλοι θα δουν το χιούμορ στο έργο της Gore. “



    ΣΧΟΛΙΑ