• Πολιτική

    Την Λάρισα επισκέπτεται σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

    • NewsRoom

    Κυριάκος Μητσοτάκης


    Συνεχίζει τις περιοδείες του σε όλη την Ελλάδα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος από χθες επισκέπτεται πόλεις της Θεσσαλίας. Σήμερα θα επισκεφτεί το στρατηγείο της Πρώτης Στρατιάς, στην Λάρισα.

    Στη συνέχεια, θα μεταβεί στην Καλαμπάκα και θα μιλήσει με πολίτες σε καφέ της πόλης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντήσει συλλόγους γυναικών
    και μετά θα βρεθεί στα Τρίκαλα, όπου θα επισκεφθεί το κέντρο ελέγχου του δήμου.

    Ακολούθως θα συναντηθεί με συλλόγους γυναικών στο Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα.

    Σε όλες τις επαφές του στις τοπικές κοινωνίες, ο αρχηγός της ΝΔ απαντά στον διχαστικό λόγο του Αλέξη Τσίπρα με το δίλημμα «ναι ή όχι στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα». Εστιάζει σε θέματα καθημερινότητας του πολίτη, ωστόσο ταυτόχρονα αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία την πορεία του Αλέξη Τσίπρα, «από την άνοδο στην εξουσία πάνω στην καρότσα ενός αγροτικού να φωνάζει go back μαντάμ Μέρκελ μέχρι την αποχώρηση του από αυτήν πάνω σε πολυτελή σκάφη καπνίζοντας πούρα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στελέχη της ΝΔ.

    Στο «γαλάζιο» επιτελείο εκτιμούν ότι η εικόνα του πρωθυπουργού έχει πληγεί μετά τις αποκαλύψεις για τις διακοπές, λίγο μετά την τραγωδία στο Μάτι, στο πολυτελές σκάφος του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, όπως και από την στήριξη του στο πρόσωπο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.



    ΣΧΟΛΙΑ