• Πολιτική

    Την Κυριακή οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ-Που ψηφίζουν οι υποψήφιοι

    • NewsRoom
    Το ΚΙΝΑΛ στις κάλπες: Η συμμετοχή, το δίδυμο του β’ γύρου και η προοπτική του Κέντρου

    Α. Λοβέρδος – Ν. Ανδρουλάκης – Γ. Παπανδρέου – Π. Γερουλάνος – Π. Χρηστίδης – Χ. Καστανίδης


    Tο πρωί της Κυριακής, ανοίγουν οι κάλπες για τον πρώτο γύρο των εκλογών για τη νέα ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

    Οι υποψήφιοι ολοκληρώνουν σήμερα, Παρασκευή τις προεκλογικές δραστηριότητές τους και από τα επιτελεία τους θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα.

    Οι κάλπες ανοίγουν το πρωί της Κυριακής με την ανατολή του ηλίου στις 7 και θα κλείσουν (εκτός απροόπτου) στις 19:00.

    Τα πρώτα αποτελέσματα, των εκλογών του ΚΙΝΑΛ,  περίπου στο 15%, αναμένονται περίπου 1 ώρα αφότου κλείσουν οι κάλπες και τα τελικά τουλάχιστον 5 ώρες αργότερα. Όπως εκτιμούν κομματικοί παράγοντες και η ΕΔΕΚΑΠ θα έχουμε μια ασφαλή εικόνα περίπου δύο ώρες αργότερα, εκτός και αν υπάρξει μάχη με μικρές διαφορές μεταξύ των δύο ή τριών πρώτων υποψηφίων.

    Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ψηφίσει στις 9.30 περίπου το πρωί στο Ηράκλειο, στο Δημοτικό Αθλητικό & Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου (Ν. Ξυλούρη και Φούμη). Το απόγευμα θα μεταβεί στο επιτελείο του στην Ιπποκράτους 52-54 για να παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου, θα ψηφίσει στο Εκλογικό Τμήμα που θα λειτουργεί στο παλαιό Δημαρχείο Ταύρου, Επταλόφου και Πειραιώς, στις 10:45 πμ. Αμέσως μετά θα συγκεντρωθεί όλο το επιτελείο του, στο «στρατηγείο» που έχει στηθεί στην οδό Λένορμαν 227.

    Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα ψηφίσει στις 08:30 στο Πνευματικό Κέντρο Μεταμόρφωσης (Γκινοσάτη και Πλαστήρα 2, Δήμος Μεταμόρφωσης). Οι συνεργάτες του θα συγκεντρωθούν στη Χαριλάου Τρικούπη.

    Ο Παύλος Γερουλάνος την Κυριακή θα ψηφίσει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, στις 11:00. Το επιτελείο του θα βρίσκεται στο γραφείο του στην οδό Κολοκοτρώνη 3, στο κέντρο της Αθήνας.

    Ο Παύλος Χρηστίδης θα ψηφίσει, επιστρέφοντας από τη γενέτειρά του, το Ναύπλιο, στην Αθήνα, στην Οδό Λιοσίων στο δημαρχείο στις 08:30 το πρωί. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα συγκεντρωθούν μετά τις 6:30 στο γραφείο του Παύλου Χρηστίδη (Ιπποκράτους 13 ).

    Ο Χάρης Καστανίδης θα ψηφίσει στις 11:30 το πρωί της Κυριακής στο νεοκλασικό κτίριο του δήμου Θεσσαλονίκης στην Βασιλίσσης Όλγας και 25ης Μαρτίου. Αμέσως μετά θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα με συνεργάτες του στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ