• Πολιτική

    Τι θα ζητήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τους πολιτικούς αρχηγούς

    • NewsRoom

    Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης


    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινά αύριο Παρασκευή, κατ΄ιδίαν επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς στο Γραφείο του στη Βουλή.

    Συγκεκριμένα, στις 12:00 θα συναντηθεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

    Στις 13:00 θα συναντηθεί με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, στις 17:00 με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο και στις 18:00 με τον γραμματέα του ΜεΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

    Η συνάντηση με τον γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 11:00.

    Τα ραντεβού κλείστηκαν μετά από επικοινωνία του γενικoύ γραμματέα του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, με τους υπεύθυνους των πολιτικών γραφείων των πολιτικών αρχηγών.

    Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τα εθνικά θέματα, καθώς κλείνει ένας διπλωματικός κύκλος μετά τη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός θα επιδιώξει να διαμορφωθεί εθνικό μέτωπο και θα τους ζητήσει αυτοσυγκράτηση.

    Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τους παρουσιάσει τις γενικές αρχές του εκλογικού νόμου, σημειώνοντας ότι είναι ανοιχτός σε προτάσεις, πάνω στο πλαίσιο που θα παρουσιάσει και εντός χρονικών ορίων.



    ΣΧΟΛΙΑ