• Πολιτική

    Τι ψιθύρισε η Ντόρα στο αυτί του Τσακαλώτου

    • NewsRoom

    Ευκλείδης Τσακαλώτος. Υπουργός Οικονομικών


    Λίγο μετά την τετ-α- τετ συνομιλία που είχε η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στα έδρανα της Βουλής, η ίδια αποκάλυψε τι ακριβώς “ψιθύρισε” στο αυτί του Υπουργού Οικονομικών.

    Αφορμή για την “παρεξήγηση” στάθηκε ένα ειρωνικό σχόλιο του υπουργού Οικονομικών “για τα δύσκολα παιδικά χρόνια” του Κυριάκου Μητσοτάκη.

    tsakalotos mpakogiani

    Συγκεκριμένα, λίγες μέρες νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΝΔ ενώ μιλούσε στη Βουλή, αναφέρθηκε σε προηγούμενη ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και το γεγονός ότι σε αυτή επικαλέστηκε τον Ρουσό. «Ο αρχηγός σας λόγω δύσκολης παιδικής ηλικίας δεν έχει διαβάσει καλά τον Ρουσό», είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, κάνοντας σαφή αναφορά στη δήλωση που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες ο κ. Μητσοτάκης, ότι ήταν πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών

    Αμέσως προκλήθηκε ένας χαμός στην ολομέλεια, με τους βουλευτές της ΝΔ να φωνάζουν εναντίον του υπουργού Οικονομικών και τον Νίκο Βούτση να προσπαθεί να επαναφέρει στην τάξη τον κ. Τσακαλώτο λέγοντάς του «Μην κάνετε προσωπικές αναφορές».

    vouli

    Με την σειρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας απάντησε σε έντονο ύφος, αφού όμως η Ντόρα Μπακογιάννη είχε πλησιάσει νωρίτερα τον υπουργό Οικονομικών ψιθυρίζοντας του κάτι στο αυτί.

    Μόλις λοιπόν η συζήτηση ολοκληρώθηκε η κ. Μπακογιάννη πλησίασε μάλιστα τα υπουργικά έδρανα και είχε ένα διάλογο με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Μετά από αυτή την κίνηση της κ. Μπακογιάννη γράφτηκαν πολλά -σχετικά με το περιεχόμενο της σύντομης συζήτησής τους- ωστόσο η ίδια θέλησε να αποκαλύψει τι πραγματικά του είπε, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter.

    «Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε και να συγκριθούμε για τις οικογενειακές μας ιστορίες επί Χούντας. Τίποτα άλλο» έγραψε στο twitter.

    ntora

    ntora

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/64278-2/64278

     

     

    Δείτε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/chamos-sto-twitter-gia-tis-tsampa-diakopes-ton-54-tou-tsipra-stin-paro-diavaste-tin-tropologia-onidos/64260

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ