• Πολιτική

    Τι απαντά το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τον πλωτάρχη που μήνυσε τον Καμμένο

    • NewsRoom
    Πάνος Καμμένος

    Πάνος Καμμένος


    Άμεση ήταν η απάντηση του ΥΠΕΘΑ προς τον πλωτάρχη που κατηγόρησε τον Πάνιο Καμμένο για αδράνεια ως προς την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος: “Το σχέδιο προεδρικού διατάγματος έχει ήδη υπογραφεί και αποσταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες για δημοσίευση. Ο κ. πλωτάρχης μπορεί να μηνύσει τη Νέα Δημοκρατία για την οποία εργάζεται παράνομα, και διαρρέει τέτοιου είδους πληροφορίες τις οποίες εν γνώσει του αναπαράγει ψευδώς”.

    Πηγές του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας, σχολιάζοντας τη μηνυτήρια αναφορά κατά των υπουργών Εθνικής ‘Αμυνας και Ναυτιλίας που κατέθεσε στην εισαγγελία Πρωτοδικών, ο πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού ε.α., Παναγιώτης Σταμάτης, κατηγορούν τον μηνυτή ότι συνεργάζεται με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Υπενθυμίζεται ότι με τη μηνυτήρια αναφορά του, ο κ. Σταμάτης αποδίδει στους κ.κ. Πάνο Καμμένο και Παναγιώτη Κουρουμπλή, την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος, καθώς δεν έχουν εκδώσει προβλεπόμενο προεδρικό διάταγμα, ώστε οι απόστρατοι του Πολεμικού Ναυτικού, του Λιμενικού Σώματος κ.ά., να μπορούν να εργαστούν στο εμπορικό ναυτικό μετά τη συνταξιοδότησή τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απόστρατος πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού ζητά την παραπομπή Καμμένου και Κουρουμπλή σε Ειδικό Δικαστήριο



    ΣΧΟΛΙΑ