ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πλησιάζει επικίνδυνα σε σταυρούς ο Θοδωρής Ζαγοράκης τον Γιώργο Αμυρά.
Στην Νέα Δημοκρατία πηγαίνει η έδρα που από ό,τι φαίνεται μέχρι στιγμής χάνει το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη. Για την όγδοη έδρα παλεύουν ο Γιώργος Αμυράς που προηγείται σε σταυρούς και ο Θοδωρής Ζαγοράκης που τον πλησιάζει επικίνδυνα.
Η διαφορά τους είναι περίπου 1.000 σταυροί με την ενσωμάτωση να φτάνει στο 96,24%.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα εκλογών από το υπουργείο Εσωτερικών, η ΝΔ έχει 8 έδρες, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 6 έδρες, από 2 έδρες έχουν το ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή και μια έδρα η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης στην Σύνοδο Κορυφής: Τα προσχέδιο συμπερασμάτων δεν αποτυπώνει την επείγουσα ενεργειακή κρίση – Περισσότερη ευελιξία για μέτρα στήριξης
- Φαίη Σκορδά: Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με το For You – Δείτε το trailer
- UniCredit: Σχέδιο μεταφοράς πιστωτικού κινδύνου για γερμανικά στεγαστικά δάνεια 1 δισ. ευρώ
- Η πρέσβης του Παναμά συναντήθηκε με το προεδρείο της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.