• Πολιτική

    Τραγωδία με φλεγόμενο αεροσκάφος – 13 νεκροί έπειτα από αναγκαστική προσγείωση (video)

    • NewsRoom


    Στους 13 ανέρχεται ο αριθμός των θυμάτων έπειτα από αναγκαστική προσγείωση που πραγματοποίησε σήμερα αεροσκάφος της εταιρείας Aeroflot στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας στη Ρωσία, σύμφωνα με το πρακτορείο Tass.

    «Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν, έξι τραυματίστηκαν. Ένας αριθμός επιβατών αγνοείται», είπε η πηγή αυτή.

    Το αεροδρόμιο είχε κλείσει προσωρινά μετά το δυστύχημα, όμως ένας από τους διαδρόμους προσγείωσης/απογείωσης ξανάνοιξε και λειτουργεί πλέον κανονικά.

    Το πλήρωμα του Sukhoi Superjet 100, που επρόκειτο να πραγματοποιήσει προγραμματισμένο δρομολόγιο για το Μουρμάνσκ, επιβεβαίωσε ότι λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του χτυπήθηκε από κεραυνό, με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός λειτουργίας τα όργανα του.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας Aeroflot το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση SU 1492 «επέστρεψε στο αεροδρόμιο για τεχνικούς λόγους. Προσφέρθηκε ιατρική βοήθεια σε όσους την χρειάζονταν». Ήδη, σύμφωνα με την ενημέρωση, έχει συσταθεί μία επιτροπή για να ερευνήσει τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος.

     


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πόλεμος «γιγάντων»: Ο κολοσσός που ξεπέρασε σε πωλήσεις smartphones την Apple

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλιμακώνεται η ένταση στη Γάζα-Διαταγή Νετανιάχου για μαζικά πλήγματα εναντίον στόχων της Χαμάς

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: O Κιμ εντείνει τις πιέσεις στις ΗΠΑ: Νέες δοκιμές εκτοξευτήρων πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς



    ΣΧΟΛΙΑ